Ο Μάριος «τσακώθηκε» με την Σάρα γιατί… δεν έπλυνε καλά την κατσαρόλα! Η αντίδραση της Σάρας μας στεναχώρησε! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ο Μάριος «τσακώθηκε» με την Σάρα γιατί… δεν έπλυνε καλά την κατσαρόλα! Η αντίδραση της Σάρας μας στεναχώρησε!

Εντάξει, είναι λογικές κάποιες εντάσεις. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, πεινασμένοι και πολλές φορές αντιδρούν υπερβολικά!

Σήμερα, είχαμε έναν μικρό τσακωμό μεταξύ της Σάρα και του Μάριου για μία κατσαρόλα!

Την ώρα που οι Μαχητές έβραζαν νερό για να μαγειρέψουν διαπίστωσαν πως στην κατσαρόλα υπήρχε άμμο. Έτσι πέταξαν το νερό για να την ξεπλύνουν καλύτερα. Μετά από αυτό ο Μάριος έκανε παρατήρηση στην Σάρα λέγοντας της: «Είναι δυνατόν; Εδώ θα φάμε! Αν δεν μπορείς να το κάνεις σωστά, άστο να το κάνω εγώ» και η Σάρα ανταποκρίθηκε.. «Μάριε ηρέμησε! Μην κάνεις έτσι! Θα φας..»

Στην συνέχεια μιλώντας στην κάμερα ο Μάριος είπε: «Ο καθένας έχει την δουλειά του εδώ στην παραλία. Η δουλειά της Σάρας είναι να πλένει τα σκέβη! Δεν τσακωθήκαμε απλώς της έκανα παρατήρηση!», ενώ η Σάρα που είναι τόσο γλυκό κορίτσι είπε: «Εντάξει τους καταλαβαίνω! Τα αγόρια όταν πεινάνε δεν θέλουν να καθυστερείται το φαΐ τους!» … Τι κορίτσι είναι αυτό!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: