Τον παρακάλεσε να φύγει επειδή είχε καρκίνο και αυτός της έκανε πρόταση γάμου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Τον παρακάλεσε να φύγει επειδή είχε καρκίνο και αυτός της έκανε πρόταση γάμου

Έμαθε ότι είχε καρκίνο τέσσερις ημέρες μετά το πρώτο της επίσημο ραντεβού με τη νέα της σχέση. 

Τον παρακάλεσε να την αφήσει, να φύγει, αλλά εκείνος επέλεξε να της κάνει πρόταση γάμου. Η μητέρα δύο παιδιών, Ντον Μπέρτζις, 34 ετών, από τη νότια Ουαλία, ψηλάφισε μια μέρα το στήθος και αισθάνθηκε κάτι σαν μικρό όγκο, σαν οίδημα.

Άρχισε να κάνει εξετάσεις και ήταν εκείνη την περίοδο που γνώρισε τον Στίβεν Ουίλσον, 34 ετών, και άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. Τέσσερις ημέρες μετά ο γιατρός ανακοίνωνε στην Ντον ότι έχει καρκίνο στο στήθος.  Η Ντον προειδοποίησε τον Στίβεν ότι μπαίνει σε μια νέα δύσκολη φάση ζωής που πολλά θα άλλαζαν. Αλλά εννέα μήνες αργότερα ο Στίβεν ζήτησε το χέρι της Ντον.

«Είναι ο φύλακας άγγελός μου», λέει η Ντον, η οποία μετά από τέσσερις μήνες χημειοθεραπείας, επεμβάσεων και διπλής μαστεκτομής, κατάφερε να κερδίσει τον καρκίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 28 Μαΐου. «Όταν ο Στίβεν αποφάσισε να μείνει στο πλάι μου, κατάλαβα ότι ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου», λέει η Ντον, η οποία έχει δύο κόρες, την 11χρονη Ίμογκεν και την 8χρονη Μαντλέιν.

Η Ντον νίκησε την αρρώστια χάρη στον «φύλακα άγγελό» της ΣτίβενΗ Ντον νίκησε την αρρώστια χάρη στον «φύλακα άγγελό» της ΣτίβενΗ Ντον νίκησε την αρρώστια χάρη στον «φύλακα άγγελό» της Στίβεν