Ημέρα κρίσης για Πρίντεζη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ημέρα κρίσης για Πρίντεζη

Ημέρα κρίσης για ΠρίντεζηΤο μεσημέρι γίνεται το καθοριστικό ραντεβού του Γιώργου Πρίντεζη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για την ανανέωση του συμβολαίου του. Τι θα ζητήσει ο ίδιος και οι μνηστήρες που «καραδοκούν».
Ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο μέλημα στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας την παραμονή πρωτίστως του Γιώργου Πρίντεζη και δευτερευόντως του Βαγγέλη Μάντζαρη. Το ραντεβού με τον 32χρονο πάουερ φόργουορντ προγραμματίστηκε για σήμερα το μεσημέρι και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά… Η επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας είναι αμοιβαία. Ο μεν Ολυμπιακός θέλει διακαώς να κρατήσει τον εκ των αρχηγών του γνωρίζοντας όχι μόνο την αγωνιστική του αξία, αλλά και πόσο σημαντικός είναι για τα αποδυτήρια αλλά και για τον κόσμο. Ο δε Πρίντεζης είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα και από τη στιγμή που τον Αύγουστο θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας δεν θέλει να ξενιτευτεί.

Περνάμε τώρα στο «ζουμί» της υπόθεσης. Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο που φέτος του απέφερε 1,2 εκατ. ευρώ, προέρχεται από την ίσως καλύτερη σεζόν της καριέρας του (με εξαίρεση τους τελικούς που «έσκασε» από την κούραση) και βρίσκεται ενώπιον του τελευταίου μεγάλου συμβολαίου της καριέρας του. Είναι λογικό, λοιπόν, να επιθυμεί μία αύξηση στις αποδοχές του, την οποία και ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να του κάνει. Μένει να φανεί αν η προσφορά θα ανταποκρίνεται στα «θέλω» του παίκτη, αν και εκτιμάται πως αν η διαφορά δεν είναι τεράστια (που δεν αναμένεται κάτι τέτοιο) θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Είναι σίγουρο πως η κουβέντα των δύο πλευρών δεν θα περιοριστεί στο οικονομικό. Ο Γιώργος Πρίντεζης θα συζητήσει με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για τη φετινή σεζόν και κυρίως για το πλάνο που υπάρχει για το μέλλον. Δεν πρόκειται, ασφαλώς, να… απαιτήσει ηχηρές και ακριβές μεταγραφές (αφού κάτι τέτοιο δεν είναι στο χαρακτήρα του), αλλά στη συζήτηση που θα γίνει θα εκφράσει και ο ίδιος τις απόψεις του για την ομάδα και τον τρόπο που θα πρέπει να πλαισιωθεί ο ελληνικός κορμός με πιο έτοιμους ξένους παίκτες και λιγότερα «λαχεία».

Υπάρχει αισιοδοξία πως αυτή η συνεργασία δεν μπορεί να μην συνεχιστεί. Κυρίως γιατί είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία εκατέρωθεν να μη χωρίσουν ξανά ποτέ οι δρόμοι Ολυμπιακού και Πρίντεζη. Φυσικά υπάρχουν μνηστήρες, από τη Φενέρμπαχτσε και την Μπαρτσελόνα μέχρι και την ΤΣΣΚΑ, αλλά το πιθανότερο είναι ο 32χρονος άσος να μη χρειαστεί καν να τους ακούσει και να βάλει την υπογραφή του σε νέο (πιθανότατα) τριετές συμβόλαιο.

Εφόσον κλείσει θετικά το θέμα του Πρίντεζη, σειρά θα πάρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ίσως και την Πέμπτη ή την Παρασκευή, η πιο δύσκολη υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Μετά από αυτά τα δύο ζητήματα, από τα οποία εξαρτάται ολόκληρος ο μεταγραφικός σχεδιασμός, θα τεθούν επί τάπητος οι υπόλοιπες ανάγκες της ομάδας. .sport-fm.gr