Επιστρέφει Ελλάδα ο Ολυμπιακός – Ποιοι δεν θα συνεχίσουν με τον Χάσι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Επιστρέφει Ελλάδα ο Ολυμπιακός – Ποιοι δεν θα συνεχίσουν με τον Χάσι

Επιστρέφει Ελλάδα ο Ολυμπιακός – Ποιοι δεν θα συνεχίσουν με τον ΧάσιΤο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ ολοκληρώθηκε και η αποστολή θα επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα, με τον Μπέσνικ Χάσι να δίνει μάλιστα τριήμερο ρεπό στους παίκτες και να αποφασίζει για το ποιοι θα συνεχίσουν.

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου φιλικού κόντρα στην Λουντογκόρετς, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ο Μπέσνικ Χάσι αποφάσισε να επιβραβεύσει τους παίκτες του, με τριήμερο ρεπό, την ώρα που πάντως έχουν πιάσει ήδη δουλειά οι Ομάρ, Ανσαριφάρντ και Μπεν, οι οποίοι είχαν έξτρα άδεια.

Το επόμενο βήμα πλέον για τον Ολυμπιακό, είναι ίσως και το πιο σημαντικό. Ο Χάσι θα κληθεί τις επόμενες μέρες να αποφασίσει για το ποιοι παίκτες θα κοπούν και ποιοι θα συνεχίσουν.

Άγνωστο βέβαια παραμένει αν αυτοί που θα κοπούν θα δοθούν δανεικοί ή θα δεχθεί ο Ολυμπιακός προτάσεις προκειμένου να τους πουλήσει. Πάντως από τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας, ελάχιστοι είναι οι παίκτες που ενώ φαίνεται να μην βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της προτίμησης του 45χρονου προπονητή, κέρδισαν την εμπιστοσύνη του.

Ενας από αυτούς μάλιστα φαίνεται να είναι ο Ζντιέλαρ ενώ Μπουχαλάκης, Βιάνα, Κασάμι και Γιαννιώτας δύσκολα θα βρεθούν ανάμεσα σε αυτούς που θα συνεχίσουν και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Επηρεάζουν οι μεταγραφές

Βέβαια σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του Χάσι θα παίξουν οι μεταγραφές και κυρίως το πως θα κυλήσουν αυτές χρονικά.

Ο 45χρονος κόουτς έχει δηλώσει ξεκάθαρα, πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στους ομίλους του Champions League κάτι που σημαίνει πως θέλει να έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις και βέβαια μια ομάδα έτοιμη.

Η χρονική διάρκεια που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν ορισμένες σημαντικές μεταγραφές σε θέσεις που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, ίσως καθορίσουν και τις σκέψεις του Χάσι για τον καταρτισμό του ρόστερ, τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο στο ξεκίνημα της σεζόν. iefimerida.gr