ΚΕΡΚΥΡΑ: Ακαθαρσίες στη πισίνα του ΕΑΚΚ-Τι απαντά η διοίκηση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ακαθαρσίες στη πισίνα του ΕΑΚΚ-Τι απαντά η διοίκηση

Ακαθαρσίες στη πισίνα του ΕΑΚΚ-Τι απαντά η διοίκησηΤην Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, λίγο πριν τις 16:00, όταν ξεκινούν οι προπονήσεις των σωματείων κολύμβησης, εντοπίστηκαν ακαθαρσίες στην μεγάλη πισίνα του Εθνικού Κολυμβητηρίου Κέρκυρας και συγκεκριμένα στο τέλος του διαδρόμου 2.
Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ΕΑΚΚ, «η αντίδραση των μελών της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου ήταν άμεση, απαγορεύοντας τη χρήση της πισίνας από τους αθλητές για λόγους υγιεινής, ενώ ακολουθήθηκε η ενδεδειγμένη διαδικασία υπερχλωρίωσης και καθαρισμού της πισίνας.
Προκαλεί έκπληξη το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός, καθώς μέχρι τις 15:00 (ώρα λήξης της βάρδιας) βρισκόταν ο μόνιμος υπάλληλος του ΕΑΚ στο Κολυμβητήριο, ενώ μέχρι τις 16:00 βρισκόταν στο χώρο της πισίνας και ο ναυαγοσώστης του ΕΑΚ.
Ενημερώνουμε τους εκατοντάδες αθλητές που χρησιμοποιούν καθημερινά τη μεγάλη πισίνα ότι το Κολυμβητήριο θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του από αύριο με την ελπίδα ότι δεν θα επαναληφθούν αντίστοιχα φαινόμενα που αμαυρώνουν την φετινή καλή εικόνα των εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Κέρκυρας».