Πατέρας ανακοινώνει ταυτόχρονα τη γέννηση του γιου και το θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του στην ίδια ανάρτηση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Πατέρας ανακοινώνει ταυτόχρονα τη γέννηση του γιου και το θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του στην ίδια ανάρτηση

Θα μπορούσε να είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του Jean Luc Montou, αλλά τελικά αποδείχθηκε μια από τις δραματικότερες στιγμές του όταν η σύζυγός του Sarah Bertrand, έφυγε από τη ζωή 24 ώρες μόλις αφού είχε γεννήσει το αγοράκι τους, τον Julian Charles.

Όλα είχαν πάει καλά. «Δάκρυσε από τη χαρά της κι αγάπησε τον γιο μας από την πρώτη στιγμή που τον κράτησε στην αγκαλιά της» θυμάται ο σύζυγος.

Λίγες ώρες αργότερα, η γυναίκα άρχισε να παραπονιέται για φοβερό πονοκέφαλο και άρχισε να έχει κρίσεις.

Το νοσοκομείο ακόμα ερευνά τα αίτια του θανάτου της αλλά πιστεύεται πως η νεαρή γυναίκα έπαθε πνευμονική εμβολή, μια εξαιρετικά σπάνια επιπλοκή που έχει σαν αποτέλεσμα την ρήξη των πνευμόνων και της καρδιάς λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.

“Μόλις εμφανιστούν τα συμπτώματα, δυστυχώς η πάθηση αυτή έχει ήδη προσβάλει τον ασθενή και είναι πολύ αργά.” εξηγεί ο Jean Luc. “Πίστευα ότι θα ήταν ασφαλής γιατί ήμασταν σε νοσοκομείο και θα τη βοηθούσαν. Το προσωπικό του νοσοκομείου όντως προσπάθησε σκληρά. Αλλά κατάλαβα από όσα έκαναν πως τα πράγματα πήγαιναν μάλλον χειρότερα από στιγμή σε στιγμή.”

Το ζευγάρι περίμενε πώς και πώς να ανακοινώσει τη γέννηση του γιου τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξαφνικά ο νεαρός σύζυγος ήταν στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το θάνατο της συζύγου του.

“Η Sarah δεν τα κατάφερε. Οι τελευταίες 24 ώρες μαζί της ήταν οι πιο ευτυχισμένες μου μέρες. Αγάπησα αυτή τη γυναίκα όσο καμία και πέθανε μπροστά μου ενώ είχα στην αγκαλιά μου το γιο μας. Αφιερώστε λίγα λεπτά με την ανάμνησή της γιατί ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί, τόσο σε εμένα όσο και στην κόρη μου Jane (είναι η τρίχρονη κόρη του Jean Luc από την προηγούμενη σχέση του).”

Η Sarah αγάπησε τον άντρα της και την κόρη τους σε τέτοιο βαθμό που εγκατέλειψε την εργασία της σαν τεχνικός κτηνιατρείου, ώστε να μπορεί να μένει σπίτι με το κοριτσάκι όσο ο σύντροφός της δούλευε.

“Η Sarah ήταν πάντα εκεί για μένα όταν έρχονταν οι δυσκολίες εκείνες που συναντάει ένας ελεύθερος πατέρας. Ήταν εκεί για την Jane όταν χρειαζόταν μια μητέρα. Δεν έχανε ευκαιρία και δεν δίσταζε να είναι εκεί για εμάς και να μας αγαπάει από την πρώτη στιγμή που τη γνωρίσαμε.”


Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί όταν θα ανάρρωνε η Sarah από τον τοκετό. Τώρα ο δύστυχος άντρας αναρωτιέται πώς θα συνεχιστεί η ζωή τους καθώς η σύντροφός του ήταν το τεράστιο σημείο αναφοράς του.

Ό,τι και να συμβεί όμως, ο Jean Luc δηλώνει πως θα φροντίσει ο γιος του να μεγαλώσει μαθαίνοντας πόσο τον αγαπούσε η μαμά του και πόσο θα ήθελε να είναι παρούσα στη ζωή του.


“Θέλαμε κι οι δυο ένα γιο τόσο πολύ. Είχε ένα δύσκολο τοκετό και ήταν τρισευτυχισμένη όταν είδε τελικά τον Julian. Μόλις 20 λεπτά πριν πεθάνει η Sarah είχε πει, ‘Δεν αγάπησα ποτέ κανέναν όσο αγαπώ αυτόν τον μικρούλη. Είναι ό,τι πιο πολύτιμο είχα ποτέ.”

“Ο Julian ήταν ο σκοπός της. Θα του πω κάποτε ότι δεν ήταν απλά ο γιος της αλλά η παρακαταθήκη της. Θα του πω ότι η μαμά του τον αγάπησε πολύ, αλλά χρειάστηκε να ξεκουραστεί από αυτή τη ζωή. Ότι είχε δώσει τόσα πολλά από τον εαυτό της στους άλλους που χρειάστηκε αυτή τη φορά να ξεκουραστεί και η ίδια.”


Ο νεαρός άντρας σκόπευε αρχικά να μοιραστεί την είδηση του θανάτου της γυναίκας του μόνο με φίλους και συγγενείς, αλλά όταν είδε πόσο κόσμο άγγιξε με την ιστορία τους, αποφάσισε να κρατήσει τη μνήμη της ζωντανή επιτρέποντας σε όλο τον κόσμο να τη μάθει.

“Ήθελα όλος ο κόσμος να δει πόσο χαρούμενη και γενναία ήταν πριν θυσιαστεί. Μου λείπει τόσο πολύ και παρόλα αυτά το βρίσκω εγωιστικό να ζητήσω από τον θεό να μου την επιστρέψει γιατί ίσως κατάφερε επιτέλους να πάρει την ξεκούραση που έψαχνε όλη της τη ζωή. Θέλω όμως ο κόσμος να ξέρει ποια ήταν και δεν θέλω να εξαφανιστεί έτσι απλά μετά από όσα έκανε για εμένα και τα παιδιά μας…”