Mπαράζ συλλήψεων στη Βρετανία για την επίθεση Μάντσεστερ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Mπαράζ συλλήψεων στη Βρετανία για την επίθεση Μάντσεστερ

Στη Βρετανία δέκα ύποπτοι συνελήφθησαν σε σχέση με την βομβιστική επίθεση στο στάδιο του Μάντσεστερ.
 
Μία γυναίκα κι ένας άντρας που είχαν συλληφθεί ως ύποπτοι, αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.
 
Οκτώ από τους συλληφθέντες εξακολουθούν να κρατούνται. Ένας από αυτούς πιστεύεται ότι είναι ο 23χρονος Ισμαήλ Αμπέντι, αδερφός του Σαλμάν Αμπέντι.
 
Στο μεταξύ σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο νέας τρομοκρατικής επίθεσης, ενόψει του τριημέρου, που έρχεται, καθώς η Δευτέρα είναι αργία στη χώρα, έχουν κληθεί να βρίσκονται τα 27 μεγάλα νοσοκομειακά κέντρα της Αγγλίας.
 
Η σύσταση διευκρινίζεται ότι αποτελεί προληπτικό μέτρο στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της ετοιμότητας, λόγω του ύψιστου επιπέδου του συναγερμού ασφαλείας, μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα της Δευτέρας και δεν συνιστά προειδοποίηση στη βάση συγκεκριμένων πληροφοριών ασφαλείας. 
 
Την ίδια ώρα η Βρετανική Αστυνομία Συγκοινωνιών ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας ένοπλοι αστυνομικοί θα επιβιβάζονται σε δρομολόγια τρένων σε διάφορες περιοχές.
 
Για τον αυριανό τελικό κυπέλλου μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης στρατιωτών στο γήπεδο Γουέμπλεϊ, αν και η αστυνομική παρουσία θα είναι ισχυρότατη.
- See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/433601/mparaz-syllipseon-sti-vretania-gia-tin-epithesi-mantsester#.dpuf