H πρώτη ανάρτηση της Βίσση μετά το «μαλλιοτράβηγμα» Καρβέλα - Φουρθιώτη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

H πρώτη ανάρτηση της Βίσση μετά το «μαλλιοτράβηγμα» Καρβέλα - Φουρθιώτη

Ο επικός καβγάς του Νίκου Καρβέλα και του Μένιου Φουρθιώτη και η ανακοίνωση του καναλιού του Epsilon
H πρώτη ανάρτηση της Βίσση μετά το «μαλλιοτράβηγμα» Καρβέλα - Φουρθιώτη
«Δικτάτορα» χαρακτήρισε ο Νίκος Καρβέλας τον Μένιο Φουρθιώτη στο live του «Super Star Academy» το βράδυ του Σάββατου. Ο καβγάς μεταξύ του μουσικοσυνθέτη και του παρουσιαστή, ξεκίνησε όταν ο πρώτος παραπονέθηκε ότι δεν του δίνεται ο λόγος.

«Είναι η δεύτερη φορά, συνεχόμενη, που δεν μου απευθύνεις τον λόγο», είπε ο Νίκος Καρβέλας, με τον Μένιο Φουρθιώτη να απαντά: «Αυτά τα οποία λέμε στον αέρα δεν αφορούν το τηλεοπτικό κοινό».

Ο Καρβέλας όμως συνέχισε λέγοντας: «Είναι η δεύτερη φορά! Αυτό το λέω για να ακούγεται!». Ο Μένιος Φουρθιώτης έχασε την ψυχραιμία του. «Παρακαλώ πολύ! Παρακαλώ! Δεν θα μου ορίσετε εσείς τους κανόνες που θα διεξαχθεί το παιχνίδι».

«Εγώ παρακαλώ πολύ! Κατάλαβες τι σου λέω;Κατάλαβες τι σου λέω», συνέχισε ο μουσικοσυνθέτης, με τον παρουσιαστή να τον προειδοποιεί ότι αν συνεχίσει να μιλάει θα του κλείσει το μικρόφωνο. «Αν συνεχίσετε θα κλείσω το μικρόφωνο. Παρακαλώ πολύ, κόψ΄τε του τον ήχο!», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

«Εσύ θα το κλείσεις το μικρόφωνο; Χειρίζεσαι και μικρόφωνα;», του είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Νίκος Καρβέλας. Στη συνέχεια, το μικρόφωνο του μουσικοσυνθέτη έκλεισε και για να ακουστούν όσα έλεγε, ο Νίκος Καρβέλας πλησίαζε τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Το σόου συνεχίστηκε και ήρθε και πάλι η σειρά του Νίκου Καρβέλα να κρίνει διαγωνιζόμενη.
«Κύριε Νίκο Καρβέλα ο λόγος σε εσάς», του είπε ο Μένιος Φουρθιώτης. «Η δικτατορία σας τελείωσε;» ρώτησε ο Νίκος Καρβέλα.

«Κύριε Καρβέλα, αυτός είναι ο κανονισμός του Star Academy, αν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει είναι δικό σας θέμα. Παρακαλώ...στην κριτική επιτροπή. Ο ρόλος σας εδώ είναι για να κρίνετε. Σας παρακαλώ πολύ να τηρήσετε τη διαδικασία. Παρακαλώ, την κριτική σας! Κύριε, Καρβέλα, αν σας αρέσει. Αυτή είναι η διαδικασία του ''Star Academy''. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να αποχωρήσετε κ. Καρβέλα. Αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να αποχωρήσετε! Αν δεν σας αρέσει κύριε Καρβέλα, μπορείτε να αποχωρήσετε. Η πόρτα είναι ανοιχτή. Από εκεί είναι! Αν δεν θέλετε! Ναταλία Γερμανού! Έτσι θα κάνουμε τον διάλογο σήμερα!», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

«Υπακούστε και μιλήστε στη δικτατορία του παρουσιαστή ο οποίος κρίνει ποιοι είναι οι όροι», είπε ο Νίκος Καρβέλας στη Ναταλία Γερμανού.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν επιτρέπει στον Νίκο Καρβέλα να του μιλάει έτσι. «Εδώ είστε για να κρίνετε», του είπε. «Και εσείς για να παρουσιάζετε και όχι για να κρίνετε εμάς», του απάντησε ο Νίκος Καρβέλας.

Οι τόνοι δεν κατέβηκαν. «Θέλετε να κάνετε την κριτική γι΄ αυτό για το οποίο πληρώνεστε και είστε εδώ;», ρώτησε ο Μένιος Φουρθιώτης τον Νίκο Καρβέλα. «Εσείς γιατί πληρώνεστε; Και πρωτίστως δεν μπορείτε να κρίνετε γιατί δεν ξέρετε να μιλήσετε! Δεν μπορείτε να μιλήσετε ελληνικά. Όταν μάθετε τη χρήση των λέξεων και την έννοια των λέξεων...Όλοι τρελαίνονται με τον τρόπο που μιλάτε!», του απάντησε ο Νίκος Καρβέλας.

Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Βίσση μετά τον καβγά Η Άννα Βίσση ανέβασε μία φωτογραφία της με τον Νίκο Καρβέλα, γράφοντας: «Εγώ η τυχερή». Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να υποστηρίξει τον μουσικοσυνθέτη, ο οποίος στο επόμενο live δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show. Το κανάλι του Epsilon ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον Νίκο Καρβέλα. protothema.gr