Αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα: Μπορείς να μαντέψεις πόσα κιλά είναι η Τάμτα; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα: Μπορείς να μαντέψεις πόσα κιλά είναι η Τάμτα;

post-feature-imageΠάντα στυλάτη, εκκεντρική και μέσα στη μόδα, η Τάμτα, δικαίως την οποία απολαμβάνουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το άκρως επιτυχημένο X Factor, θεωρείται το απόλυτο fashion icon της ελληνικής σόουμπιζ.

Αυτό που όμως κάνει πολλές γυναίκες να τη ζηλεύουν, δεν είναι άλλο από το αψεγάδιαστο κορμί της, το οποία η τραγουδίστρια αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τις δημιουργίες που επιλέγει να φορά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναρωτηθεί πόσα κιλά μπορεί να ζυγίζει η μικροκαμωμένη Τάμτα. Η απάντηση έρχεται από την ίδια μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό και… μας αφήνει άφωνους, καθώς ουδέποτε περιμέναμε τον συγκεκριμένο αριθμό.

«Ποτέ μου δεν πρόσεχα τα κιλά μου. Ούτε έκανα εξαντλητικές δίαιτες και όλα αυτά που συνηθίζουν ορισμένοι. Ο καθένας, ωστόσο, κάνει αυτό που πιστεύει. Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα των κιλών. Είμαι σταθερά στα 57 κιλά. Ενίοτε και στα 55 κιλά. Ωστόσο, προσέχω πάρα πολύ να μη χάνω κιλά και να κρατάω το βάρος μου σε αυτά τα επίπεδα. Εξάλλου, δεν μου αρέσω όταν αδυνατίζω πάρα πολύ».

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τι κι αν εμείς πιστεύαμε πως με το ζόρι πλησιάζει τα 50 κιλά; Η Τάμτα μας διαψεύδει!