Κατέρρευσε η Νικολούλη από αποκάλυψη στην υπόθεση Αγραφιώτου (Video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Κατέρρευσε η Νικολούλη από αποκάλυψη στην υπόθεση Αγραφιώτου (Video)

Κατέρρευσε η Νικολούλη από αποκάλυψη στην υπόθεση Αγραφιώτου (Video) - MediaΈκλαιγε με λυγμούς από μια τρομερή αποκάλυψη....
για την ταυτότητα του δολοφόνου της Ελευθερίας Αγραφιώτου! - «Χριστέ μου, έχω πάθει σοκ»!
Σε μια στιγμή, η Αγγελική Νικολούλη κατέρρευσε στο πλατό, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Φως στο τούνελ”. Μια αποκάλυψη που ήρθε σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, προκάλεσε σοκ στην παρουσιάστρια και δευτερόλεπτα αργότερα έβαλε τα κλάματα.

«Εχω πάθει σοκ»
«Τι πράγμα; Τι είπες; Έχω πάθει σοκ! Έχω ανατριχιάσει! Τι είναι αυτό που μου είπες τώρα; Χριστέ μου, έχω πάθει σοκ! Συγγνώμη! Φαίνεται πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις άσχημες», είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ είχε πέσει πάνω στο τραπέζι και κρατούσε το κεφάλι της.
Στη συνέχεια έπαιξε ένα βίντεο και με την επιστροφή, η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής: «Φαίνεται φίλοι μου ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κάποιες εξελίξεις. Βέβαια, επικράτησε μια σύγχυση κάποια στιγμή σε σχέση με την ταυτότητα του ανθρώπου που μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ο δράστης. Πάθαμε λίγο, πάμε σε διάλειμμα να συνέλθουμε».
Οι Αρχές υποστηρίζουν πως βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποκάλυψη του δολοφόνου της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Σήμερα ή τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να «δέσουν» την υπόθεση με αποδείξεις.
Μάρτυρας αποκάλυψε στο “Φως στο τούνελ” πως πριν η Ελευθερία Αγραφιώτου βρει τραγικό θάνατο, αρχές του Μάρτη άλλη γυναίκα πελάτισσα του σουπερμάρκετ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ, που έδειχνε σαν μανιακός.
Ο άνδρας που κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της από κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει. Ήταν περίπου 60 χρόνων και καραφλός. Το γεγονός δεν αναφέρθηκε στις Αρχές από τους ιθύνοντες του καταστήματος.
Πηγή: zappit.gr