Όταν ο Θανάσης Βέγγος έπαιζε ποδόσφαιρο για φιλανθρωπικούς λόγους και μάζευε 40.000 κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια! (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Όταν ο Θανάσης Βέγγος έπαιζε ποδόσφαιρο για φιλανθρωπικούς λόγους και μάζευε 40.000 κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια! (video)

Χαμός είχε γίνει σαν σήμερα το 1978 στο φιλικό παιχνίδι
ανάμεσα σε Ηθοποιούς και Δημοσιογράφους, που διεξήχθη στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Εκεί βρέθηκαν 40.000 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου με τα εισιτήρια να κοστίζουν 80 δραχμές ενώ επειδή υπήρχε μεγάλη ζήτηση πωλούνταν και 120 δραχμές στη μαύρη αγορά.
Ατραξιόν ο Θανάσης Βέγγος, ο οποίος στις δηλώσεις που είχε κάνει στην «Αθλητική Ηχώ», είχε τονίσει: «Θα τους σκάσω στο τρέξιμο και θα βάλω δύο γκολ«.
Την επόμενη μέρα μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, προκαλώντας ντελίριο στους φιλάθλους. Μάλιστα έβαλε δύο γκολ με πέναλτι με το παιχνίδι να λήγει 5-3 υπέρ των Δημοσιογράφων.
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου θα περάσει στη θέση του αλλά ο αγώνας δεν γίνεται να συνεχιστεί καθώς οι εκδηλώσεις λατρείας για τον Βέγγο είναι μοναδικές. Ο Γιάννης Αργυρίου γράφει χαρακτηριστικά στην «Ηχώ»:
«Ο Βέγγος γίνεται αλλαγή αλλά το παιχνίδι δεν γίνεται να συνεχισθεί. Δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί. Γύρω από τον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται 5.000 θεατές που σε κάθε διακοπή προσπαθούν να μπουν μέσα».

Δημοσιογράφοι: Κατσαρός, Στανωτάς, Τσώχος, Χαλιβελάλης, Γεωργαλάς, Χαραλαμπίδης, Πρίφτης, Λιάνης, Θωμόπουλος, Δημαράς, Βουτσέλης, Μπακανάκης, Σταματόπουλος, Γερακάρης, Παϊπέτης, Γαβαλάς, Καπράνος.
Ηθοποιοί: Μεταξόπουλος, Καραγιώργης, Βέγγος, Κοτανίδης, Σίσκος, Καρράς, Απέργης, Βλάχος, Φούντας, Τσαϊκόφσκυ, Πέτροβις, Νεστορίδης, Σεραφείδης