Google: Ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο οι χρήστες του Gmail - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Google: Ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο οι χρήστες του Gmail


Google: Ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο οι χρήστες του GmailTo Gmail βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μόλις στους προηγούμενους 9 μήνες προστέθηκαν τουλάχιστον 100 εκατομμύρια νέοι χρήστες

Τα νέα για την Google συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Όχι μόνο ξεπέρασε σε αξία την Apple όντας πλέον η εταιρία με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο. Αλλά και διάφορες υπηρεσίες που προσφέρει σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Έτσι όπως ανακοίνωσε CEO της Sundar Pichai, η υπηρεσία Gmail, η οποία μεταξύ πολλών άλλων είναι και η βάση της Google για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παρέχει, ξεπέρασε σε ενεργούς χρήστες το 1 δισεκατομμύριο σε όλο τον κόσμο.

Το Gmail συμπληρώνει φέτος τον Απρίλιο 12 χρόνια σε λειτουργία, όντας τα πρώτα χρόνια μία «κλειστή» πλατφόρμα η οποία λειτουργούσε κυρίως για την αποστολή και παραλαβή προσκλήσεων μεταξύ των μελών του. Λίγο αργότερα πάντως, και με την δυναμική που είχε αναπτύξει έγινε δωρεάν υπηρεσία, και αυτή την στιγμή αποτελεί την πιο δημοφιλή πλατφόρμα ελεύθερου e-mail σε όλο τον πλανήτη, πολύ πιο πάνω από αντίστοιχες προσφορές όπως το Hotmail ή το Υahoo Mail.

To Gmail είναι πλέον μία τεράστια πλατφόρμα υπηρεσιών πέρα από το απλό e-mail ενώ διαρκώς εκσυχρονίζεται και αποκτά καινούργια στοιχεία που διευκολύνουν τον χρήστη στην όλο και πιο σύνθετη ιντερνετική εποχή. Για την ίδια την Google πάντως είναι η έβδομη υπηρεσία που σπάει το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου χρηστών μετά τις Google Search, Android, Maps, Chrome, YouTube και Google Play. Kαι για να το γιορτάση ανήρτησε στο twitter το παρακάτω video, όπου απευθύνει «ένα δισεκατομμύριο ευχαριστώ» στους χρήστες της.