Πατρών – Κορίνθου: Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Πατρών – Κορίνθου: Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου

Θα κατεδαφιστεί η παλιά μεταλλική γέφυρα του ΟΣΕ – Θα γίνεται εκτροπή στην Παλαιά Εθνική


Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου από τις 16:00 έως το αργότερο τις 14:00 το μεσημέρι της επόμενης μέρας, δηλαδή της Κυριακής 14 Ιουνίου, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183,0) και Ρίου (Χ.Θ. 206,5) στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, θα διακοπεί προσωρινά και θα εξυπηρετείται μέσω παράκαμψης από την Παλαιά Εθνική Οδό.
Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την ασφαλή κατεδάφιση παλαιάς μεταλλικής γέφυρας του ΟΣΕ περί τη ΧΘ 186,6 από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).
Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στο ανωτέρω χρονικά διάστημα και τμήμα του οδικού δικτύου.
Όσοι χρειαστεί να διέλθουν από την περιοχή, τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και τους παρακαλούμε να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις. patrastimes.gr