Σαντορίνη: Το ζεϊμπέκικο της ψυχής και η νύφη που δάκρυσε στο τέλους του χορού – Οι εικόνες που έγιναν viral - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Σαντορίνη: Το ζεϊμπέκικο της ψυχής και η νύφη που δάκρυσε στο τέλους του χορού – Οι εικόνες που έγιναν viral

Ο Μιχάλης Δαμασκηνός απο την Σαντορίνη, είναι ένας άνθρωπος που διασκεδάζει με την ψυχή του όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Στέλνει μηνύματα ζωής, στέλνει κουράγιο και δύναμη.

Σηκώνει το ανάστημα του, κοιτάει τους πάντες στα μάτια και τους λέει οτι είναι εδώ, ακόμα πιο δυνατός.

Με εξαιρετική και συγκινητική δύναμη ψυχής, χορεύει με στήριγμα το αναπηρικό του αμαξίδιο. Χορός! Μια λέξη με ένα μεγάλο νόημα! Ο χορός για πολλούς είναι τρόπος έκφρασης, για άλλους ευχάριστη δραστηριότητα και για άλλους επάγγελμα ή και τρόπος ζωής.

Ειδικά το ζεϊμπέκικο δεν είναι κούφια επίδειξη, δεν έχει βήματα και δεν χρειάζεται πόδια. Είναι ιερατικός χορός με εσωτερική ένταση και ως τέτοιον οφείλεις να τον τιμάς.

Ο Μιχάλης Δαμασκηνός λοιπόν, χόρεψε το ζεϊμπέκικο, πάνω σε τέσσερις ρόδες και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στις ημέρες μας συνηθίζουμε να «κλαιγόμαστε» και να διαμαρτυρόμαστε για πράγματα ασήμαντα, την ίδια ώρα που κάποιοι άνθρωποι με πραγματικά προβλήματα, αποδεικνύουν καθημερινά πόσο μεγαλείο έχει η ανθρώπινη ψυχή.

Η εικόνα του νεαρού στο αναπηρικό καροτσάκι να χορεύει με όλη του την ψυχή έχει ήδη προκαλέσει τις συγκινητικές αντιδράσεις χιλιάδων χρηστών του facebook και αποσπά τα πλέον θετικά σχόλια! Υπάρχουν άνθρωποι που χορεύουν με την ψυχή τους !

Ο Μιχάλης Δαμασκηνός και οι χοροί που εντυπωσιάζουν: