Τραγουδίστρια από την Αλβανία κατάκλεψε το «Λιώμα σε γκρεμό» του Παντελίδη (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τραγουδίστρια από την Αλβανία κατάκλεψε το «Λιώμα σε γκρεμό» του Παντελίδη (video)

Όπως αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης μια τραγουδίστρια από την Αλβανία, εν ονόματι Tringa Kay, προχώρησε
στην «αντιγραφή» του γνωστού τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη, «Λιώμα σε γκρεμό». 






Δείτε τι αναφέρει:
«Ότι υπάρχει αλητεία και σκοτεινή “πιάτσα” στον χώρο της νύχτας είναι δεδομένο. Και μπορεί κάποιοι να θεωρούν, πως το 2018 η νύχτα είναι “κολλέγιο”, όμως στην ουσία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Και εδράζω το ενδιαφέρον μου σε αυτή την πιάτσα καθώς από εκεί ξεκίνησε η αλητεία που μοιράζομαι σήμερα μαζί σας.

Το παιχνίδι γύρω από τον Παντελή Παντελίδη είναι χοντρό. Ο Παντελής ακόμη και νεκρός πουλάει. Και πουλάει πολύ. Ότι και να αφορά σε αυτόν, στην οικογένειά του, στους πρώην συνεργάτες του, στις γυναίκες της ζωής του, στην μουσική κληρονομιά του. Από την μεριά μου έχω κρατήσει στάση αναμονής σε πολλά “ανοιχτά” ζητήματα, όχι γιατί φοβήθηκα ή γιατί απειλήθηκα, όπως ακούω από εδώ και από εκεί. Το έκανα ξεκάθαρα τιμώντας την διαδικασία και την αρχή που κάνει την κοινωνία μας ανθρώπινη. Και αναφέρομαι στην Δικαιοσύνη.

Αυτή έχει εδώ και μήνες τον λόγο. Οι Εισαγγελείς θα κρίνουν. Οι Εισαγγελείς θα αποφασίσουν. Όχι οι δημοσιογράφοι. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πώς δεν παρακολουθώ από το δικό μου μετερίζι την υπόθεση.

Το τελευταίο διάστημα έχουν βγει κάποιοι και κατηγορούν την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, συκοφαντώντας την όποια προσπάθεια κάνουν οι γονείς και τα αδέρφια του προκειμένου να προστατεύσουν την “υπεραξία” του παιδιού τους.

Λένε πώς τα κάνουν όλα για τα λεφτά… πώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πλουτίζουν και άλλα χυδαία επιχειρήματα που δεν έχουν καμία βάση.

Τρανό παράδειγμα; Αυτό που σας αποκαλύπτω σήμερα. Αλβανοί παραγωγοί… ακόμα αναρωτιέμαι πώς φέρουν τον συγκεκριμένο τίτλο, έκλεψαν το τραγούδι” του Παντελή “ Λιώμα σε γκρεμό” και προέβησαν σε πρωτοφανή αλητεία.

Αν ακούσετε παρακάτω το τραγούδι θα καταλάβετε πώς μιλάμε για καραμπινάτη κλοπή. Μια κλοπή για την οποία η μητέρα του Παντελή ενημερώθηκε μόλις χθες και εξ όσων μαθαίνω δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να πέσει κάτω. Ήδη έχει ζητήσει από τον δικηγόρο της να προχωρήσει παρακάτω…».

Η Tringa Kay: