Survivor - διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Survivor - διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο!

Οι εξελίξεις στο ριάλιτι είναι πολλές! Χτες είδαμε και δεύτερη παίκτρια, μετά την Ζωή, να αποχωρεί οικειοθελώς! Ο λόγος για την Μαρία Σαμαρίνου, η οποία δεν άντεξε τις συνθήκες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Ελλάδα! Μαζί της όπως θα πάρει και έναν ακόμα συμπαίκτη της!

Ποιος θα είναι αυτός; Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Γιάννης Τσίλης και η Ξένια! Σίγουρα την πρώτη υποψηφιότητα την περιμέναμε, την τρίτη την υποψιαζόμασταν όμως η δεύτερη δεν μας περνούσε καν από το μυαλό!

Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε την έκπληξη, τραβώντας για άλλη μια φορά τα βλέμματα πάνω της, και έδωσε αρνητική ψήφο στον Γιάννη Τσίλη, κατά πολλούς κορυφαίο παίκτη του ριάλιτι μέχρι στιγμής! Ο λόγος ήταν, όπως είπε η ίδια, ότι δεν είναι πολύ κοντά σαν άνθρωποι! Ωστόσο όσο και να ήθελε η αθλήτρια στίβου η χάρη δεν θα της γίνει, καθώς ο Ολυμπιονίκης παραμένει εύκολα στον ριάλιτι, έχοντας συγκεντρώσει τις πιο πολλές ψήφους!

Και πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Η αποχώρηση λοιπόν θα είναι γυναικεία υπόθεση και το Athensmagazine.gr σας έχει, για ακόμα μια φορά, το ρεπορτάζ! Κωνσταντίνα ή Ξένια; Μπορεί αρκετοί να περιμένουμε πως η Ξένια θα αποχωρήσει πανηγυρικά, όμως οι αρχικά μας πληροφορίες και... εκτιμήσεις δεν είναι τόσο ξεκάθαρες! Και αυτό γιατί η Σπυροπούλου έχει αρχίσει και... κουράζει! Και ο λόγος είναι πως επειδή την δίνουν συνεχώς υποψήφια και αποτελεί έναν στάνταρ υποψήφιο κάθε βδομάδα ίσως οι τηλεθεατές επιλέξουν να την στείλουν πίσω στην Ελλάδα!

Ωστόσο φαίνεται πως αυτή την φορά (και ίσως τελευταία) θα καταφέρει η παρουσιάστρια να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, στέλνοντας πίσω στα πάτρια εδάφη την Ξένια! Ωστόσο σίγουροι για το αποτέλεσμα θα είμαστε στην καθιερωμένη μας διαρροή που θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες! Μέχρι τότε να περνάτε καλά!