Survivor: Λυγμοί, δάκρυα, εκλέρ και στο βάθος τέσσερις νέοι παίχτες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Survivor: Λυγμοί, δάκρυα, εκλέρ και στο βάθος τέσσερις νέοι παίχτες

Survivor: Λυγμοί, δάκρυα, εκλέρ και στο βάθος τέσσερις νέοι παίχτεςΚαι οι δύο ομάδες λύγισαν μπροστά στο έπαθλο επικοινωνίας με τις οικογένειές τους - Οι Μαχητές κέρδισαν και είδαν τους δικούς τους - Στο Νάσο των Διασήμων το γλυκό βραβείο
Το έπαθλο επικοινωνίας σταθερά βοηθά στο αναδυθεί η ευαισθησία των παικτών. Οι φωνές σπάνε, τα δάκρυα τρέχουν και οι λυγμοί μπερδεύουν τα λόγια των παιδιών που για χάρη του ριάλιτι απομακρύνθηκαν από τις οικογένειές τους. Έτσι τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι ετοιμάζονται να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη και να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους. 


Η Ντάρια ξεσπά σε κλάματα στην κάμερα λόγω της έλλειψης της οικογένειάς της. Είναι λογικό ένα νέο κορίτσι να νιώθει έτσι όταν είναι μακριά από τους γονείς της και ειδικά όταν όλο αυτό το βιώνει σε συνθήκες εξορίας και πείνας.

Λίγο πριν τον αγώνα επάθλου και ενώπιον του Σάκη Τανιμανίδη οι Μαχητές εμφανίζονται για μία ακόμη φορά διχασμένοι κάτι που φαίνεται από τα λόγια της Μελίνας η οποία περιγράφει την ψυχρότητα και την αδιαφορία με την οποία υποδέχτηκαν τον Ηλία. Απλά και λαϊκά, τους δίνει στεγνά και καλά κάνει. 


Εντωμεταξύ η ανακοίνωση του επάθλου λύγισε τους παίκτες. Η Βιργινία ξέσπασε σε λυγμούς καθώς ο μπαμπάς της όπως είπε, της λείπει πολύ. Το «κορίτσι του μπαμπά» όπως εξομολογήθηκε ότι είναι δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του. Συγκινημένος ο Τσεπάνης, εξομολογητικός ο Νάσος ο οποίος αποκάλυψε πως συχνά πυκνά έρχονταν σε ρήξη προσωπικά και επαγγελματικά. Ο Μουρούτσος θα σκεφτεί την κορούλα του και θα λυγίσει, θα κλάψει. Δεν μπορεί να την δει γιατί την προστατεύει από τα media… Θα βαρύνει πολύ το κλίμα στο Survivor, πάρα πολύ.
Ώρα για αγώνα Εκτός από την επικοινωνία οι νικητές θα πάρουν κι ένα κιλό φακές αλλά όσο άνοστες είναι οι φακές τόσο βαρετό είναι το σημερινό αγώνισμα. Τσίλης και Ηλίας ξεκινούν λοιπόν το αγώνισμα το οποίο ως διαδρομή είναι μία από τα ίδια. Ο Τσίλης θα είναι πιο εύστοχος και θα κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους. Ακολουθούν Ολγα και Ντάρια. Η Ολγα θα νικήσει και θα κάνει το 2-0 για τους Διάσημους. Στον στίβο μάχης θα μπουν ο Νάσος και ο Κωνσταντίνος. Οι Μαχητές θα μειώσουν σε 2 -1 καθώς ο Τσεπάνης είναι πιο εύστοχος στα μπαλάκια. Ροδάνθη και Κωνσταντίνα στο επόμενο. Αν και η Ντίνα φτάνει με καθυστέρηση χάνει για λίγο στον στόχο και οι Μαχητές ισοφαρίζουν σε 2 -2. Μιχάλης εναντίον Χάρη. Ο Χάρης πολύ γρήγορα θα κερδίσει τον πόντο και θα κάνει το 3 -2 για τους Μαχητές. Ακολουθούν ο Στέλιος και ο Αγόρου. Ο Κρητικός θα κάνει ένα λάθος με ένα κομμάτι στο παζλ του και θα τον καθυστερήσει καθώς ο Νικόλας έχει ήδη βάλει ένα μπαλάκι. Μοιραία η καθυστέρηση, ο Στέλιος χάνει και οι Μαχητές προηγούνται με 4 -2. Δαλάκα και Βιργινία. Οι Διάσημοι το γυρίζουν καθώς η Κατερίνα θα πάρει εύκολα τη νίκη και θα κάνει το 4 – 3 μειώνοντας τη διαφορά. Δρυμωνάκος εναντίον Θοδωρή. Θα είναι πιο εύστοχο το μοντέλο και έτσι θα αυξήσει και πάλι την διαφορά για τους Μαχητές σε 5 – 3. Μουρούτσος και Ηλίας. Οι Μαχητές προηγούνται με 6 -3. Δαλάκα εναντίον Ντάριας. Κάποια λάθη της Κατερίνας στην ώρα του στόχου της στοίχισαν τον πόντο. Ετσι το σκορ διαμορφώνεται σε 7 – 3 υπέρ των Μαχητών.

Τσίλης και Θοδωρής. Αήττητος είναι ο κωπηλάτης. Μειώνει σε 7-4 για τους Διάσημους. Μελίνα και Ολγα. Πιο συγκεντρωμένη η Φαρμάκη θα μειώσει κι άλλο και θα κάνει το 7 -5. Νάσος εναντίον Αγόρου. Ο Νικόλας πολύ εύκολα θα κάνει το 8 -5 καθώς αποδεικνύεται πολύ εύστοχος. Τι ήταν να κερδίσει… Αρχισε πάλι το κήρυγμα. Κύριε, ελέησον. Κρητικός και Χάρης με τον Μαχητή να κερδίζει στο δευτερόλεπτο στον στόχο. 9 – 5 και πλέον οι Μαχητές είναι πολύ κοντά στο έπαθλο. Κωνσταντίνα και Βιργινία. Οι Μαχητές με double score 10-5 θα κερδίσουν τον αγώνα.

Ακολουθεί το έπαθλο επικοινωνίας με τους περισσότερους να λυγίζουν μπροστά στο θέαμα των δικών τους ανθρώπων. Ακόμη και ο σκληροτράχηλος Αγόρου, ο δικός μας «Φράουλας», θα λυγίσει μπροστά στις εικόνες των παππούδων και της γιαγιάς του. Το ίδιο και ο Θοδωρής όταν θα δει την μητέρα του, η Βιργινία τον μπαμπά της αλλά και η Ντάρια τους δικούς της. Συγκινητικός και ο Ηλίας ο οποίος συνεχίζει να τρώει bullying από κάποιους συμπαίκτες τους.

Βρες την απάντηση, φάε το εκλέρ Ευτυχώς η ατμόσφαιρα θα ελαφρύνει όταν θα περάσουμε στο παιχνίδι των ερωτήσεων με έπαθλο δύο λαχταριστά εκλέρ. Εκεί ζαλισμένη από την υπογλυκαιμία η Μελίνα θα πει ότι ο Ελβις Πρίσλεϋ πέθανε στα 68 του… Όλα τα λεφτά η εικόνα από την εξέδρα των Διασήμων όπου ο Μουρούτσος από την ώρα που πήγε να καθίσει δίπλα του η Σπυροπούλου έχει κολλήσει σαν τη βδέλλα πάνω στον Στελάρα προκειμένου να αφήσει κενό ανάμεσα στην Κωνσταντίνα και αυτόν. Ρε παιδιά, τι είναι τούτος; Η Ροδάνθη στην ερώτηση πόσοι τουρίστες επισκέφτηκαν την Ελλάδα το 2017 τους έριξε στο 1,8 εκατομμύρια στέλνοντάς μας αδιάβαστους βραδιάτικα. Από κοντά και η Βιργινία η οποία υπέθεσε ότι υπάρχουν 150 είδη δελφινιών στον πλανήτη. Μια χαρά τα πάνε τα κορίτσια. Η ωραιότερη ερώτηση φυσικά ήταν αυτή που αφορούσε την ηλικία του αρχαιότερου σεξουαλικού βοηθήματος που έχει βρεθεί. Η Ντάρια είχε απορία για το σχήμα και φυσικά για το αν ήταν χρήσιμο και για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες. Λες, μετά από τόσες ερωτήσεις θα το βρήκε. Τι απάντησε, ρε παιδιά η Ντάρια; Τι απάντησεεεεεε; 300 χρόνια. Δηλαδή πόσο να αντέξεις μετά από αυτό, τηλεθεατάρες, πόσο; Ο Δρυμωνάκος δε, το έστειλε 30.000 χρόνια πριν δείχνοντας πως το αγόρι – δελφίνι είναι πολύ μπροστά. Εύγε, Δρυμωνάκο, αγόρι μου, δεν μας εκπλήσσεις. Στο ερώτημα πόσα τμήματα έχει το στομάχι της αγελάδας, ο Τσεπάνης είπε 26. Τι εννοεί ο ποιητής; Μάθαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι η Ολγάρα θέλει να γίνει μάνα και μάλιστα ότι έχει βρει και τον κατάλληλο πατέρα. Ο Τανιμανίδης ανακηρύσσεται σε μεγάλο ψαρά της σόουμπιζ. Την έβγαλε την είδηση. Η Τσιμτσιλή και η Καινούριου θα κάνουν πάρτυ τώρα σε λίγο στα πρωινά τους. Η Ολγα και ο Νάσος θα φτάσουν στον τελικό και νικητής θα αναδειχθεί ο Νάσος ο οποίος θα κερδίσει το έπαθλο με τα εκλέρ. Μπράβο, γίγαντα. Διαλέγει τον Τσίλη, τον Δρυμωνάκο και τον Μουρούτσο. Μας απογοήτευσες, μεγάλε. Ούτε μία γυναίκα; Ούτε μία; Έτσι δικαιώνεται η Δαλάκα και κυρίως η Ξένια η οποία σε λίγες ώρες θα βγει στην Ντορέτα και θα μιλήσει για όλα. Πιο συναρπαστικό θα είναι αυτό πάντως από το επεισόδιο – σούπα που είδαμε. Αύριο θα μπουν λογικά και οι νέοι παίκτες οπότε θα σταματήσουμε να ψιλοκοιμόμαστε στο ενδιάμεσο. Αμήν!

protothema.gr