Survivor: Η Ξένια έφυγε και η Δαλάκα 'έσπασε' - Ποιους αποκάλεσε 'υποκριτές' ο Αγόρου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Survivor: Η Ξένια έφυγε και η Δαλάκα 'έσπασε' - Ποιους αποκάλεσε 'υποκριτές' ο Αγόρου

Μαλλιά - κουβάρια έγιναν οι Διάσημοι στο συμβούλιο του νησιού λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης της τραγουδίστριας - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες και στην καλύβα των Μαχητών.
Εκτός του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης Survivor βρίσκεται από χθες η Ξένια των Rec, με το τηλεοπτικό κοινό να δείχνει την υποστήριξή του στον Γιάννη Τσίλη και την "εφτάψυχη" Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είχα προετοιμαστεί για την αποχώρησή μου. Από την αρχή του παιχνιδιού ήμουν προετοιμασμένη ότι θα φύγω κάποια στιγμή. Είχα πει ότι όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα θα φύγω ευτυχισμένη και γεμάτη γιατί αυτό το παιχνίδι μου έδωσε πολλά περισσότερα πράγματα απ' όσα περίμενα ότι θα μου δώσει. Μου άνοιξε τα μάτια σε πολλά πράγματα και σίγουρα πλέον θα κοιτάω τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω μου αλλιώς» δήλωσε μεταξύ άλλων η πρώην -πλέον- παίκτρια των Διασήμων όταν άκουσε το όνομά της από τον Σάκη Τανιμανίδη. Ειδική μνεία έκανε και για την Κατερίνα Δαλάκα, την οποία χαρακτήρισε «το κορίτσι μου το καλό».

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης:


Λίγο προτού ο παρουσιαστής ανακοινώσει την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, Διάσημοι και Μαχητές έγιναν μαλλιά - κουβάρια με αφορμή όχι την αντιπαλότητά τους στον στίβο αλλά τις κλίκες που φαίνεται ότι έχουν σχηματιστεί και στις δύο παραλίες. Οι Διάσημοι φαίνεται πως είναι χωρισμένοι σε αγόρια και κορίτσια με τον Μιχάλη Μουρούτσο και τον Στέλιο Κρητικό να τα «χώνουν» σε Δαλάκα και Ξένια για την επιλογή τους να θέσουν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιάννη Τσίλη. Την αρχή έκανε ο Νάσος Παραργυρόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε την Κατερίνα Δαλάκα ότι δεν ψήφισε αγωνιστικά. Εκείνη από πλευράς της παραδέχτηκε ότι ψήφισε τον Τσίλη γιατί δεν είναι κοντά της, όπως οι υπόλοιποι παίχτες. Τη σκυτάλη μετά πήρε ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος έδειξε να ενοχλείται από τα σχόλια που έχουν γίνει ότι τα αγόρια των Μαχητών έχουν κάνει μια κλίκα. Επιτέθηκε μάλιστα ανοιχτά κατά της Δαλάκα για τα άτομα που έχει ψηφίσει μέχρι τώρα στο Συμβούλιο του νησιού από την αρχή του παιχνιδιού. Η Κατερίνα ωστόσο πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε τον τρόπο σκέψης της και την ανάγκη «προστασίας της ομάδας». Δείτε το στιγμιότυπο (από το 14.30' και μετά):

Παρόμοιο κλίμα φαίνεται ότι επικρατεί και στους Μαχητές: Ο Νικόλας Αγόρου πήρε τον λόγο και επιτέθηκε τόσο στη Μελίνα όσο και στον Ηλία, υπενθυμίζοντας τον πρόσφατο καβγά τους στην παραλία, όταν τους κατηγόρησε ότι βρίσκουν φαγητό και το τρώνε μόνοι τους. Αναφέρθηκε και στην τελευταία κίνηση της Μελίνας με την πατάτα. «Θέλω μόνο μια καλημέρα… Ο Ηλίας και η Μελίνα υποκρίνονται» είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλας και ξεκαθάρισε ότι στο εξής θέλει να έχει μαζί με τη Μελίνα μόνο μια καλημέρα. Ο Θοδωρής συστρατεύθηκε με τον Αγόρου κι αναφέρθηκε στην αρνητική στάση του Ηλία, η οποία δεν πήρε συνέχεια επειδή ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
news247.gr