Προχωρούν κανονικά για το «Athens Alive ΟΑΚΑ» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Προχωρούν κανονικά για το «Athens Alive ΟΑΚΑ»

Προχωρούν κανονικά για το «Athens Alive ΟΑΚΑ»Καμία αλλαγή πλεύσης δεν προκύπτει για το σημαντικό εγχείρημα των επενδυτικών ομίλων για το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό, παρά τις άσχημες εικόνες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Όπως είναι φυσικό τα γεγονότα της Τούμπας που είδαν σε όλα τα μέρη του κόσμου, έκαναν κάποιους να αναρωτηθούν αν βάζουν σε δεύτερες σκέψεις τις γνωστές ξένες εταιρείες που συμμετέχουν στο κονσόρτσιουμ «Athens Alive ΟΑΚΑ».

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει και το ξεκαθάρισε ο νομικός εκπρόσωπος της Redstone. Συγκεκριμένα η Livesport επικοινώνησε με τον Μαρκ Αλεξάντερ, ο οποίος τόνισε ότι το επενδυτικό σχήμα δεν πτοείται από το αρνητικό κλίμα. Ο Άγγλος μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν ανησυχεί για επιπλοκές που ενδεχομένως να εμφανιστούν στο εγχείρημα που σχεδιάζει ο ίδιος, οι συνεργάτες του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε ότι τόσο ο Γιαννακόπουλος, όσο και οι εκπρόσωποι των εταιρειών πιέζουν καθημερινά την κυβέρνηση για να δώσει ώθηση στις εξελίξεις.

Πρώτα τα γραφειοκρατικά και τα νομοθετικά και μετά η ΠΑΕ

Είναι λογικό πολλοί να αναρωτιούνται τι γίνεται με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ώρα που τρέχουν αυτές οι εξελίξεις…. Η απάντηση των επενδυτών είναι ότι όταν ολοκληρωθούν τα γραφειοκρατικά και νομοθετικά ζητήματα, τότε θα γίνουν οι κινήσεις για την ΠΑΕ. Άλλωστε θεωρείται δεδομένη η πρόθεση του Αλαφούζου να διευκολύνει την επόμενη μέρα και να παραχωρήσει τις μετοχές.

Βέβαια, το μεγάλο ερώτημα είναι πότε θα ολοκληρωθούν όλα αυτά και αν θα αποκτηθεί φέτος το πλειοψηφικό πακέτο… sport-fm.gr