Νεκρός οδηγός μετά από απίστευτη καταδίωξη στην εθνική οδό – Συγκλονιστικές εικόνες στο σημείο – Αυτοκίνητο πήγαινε ανάποδα (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Νεκρός οδηγός μετά από απίστευτη καταδίωξη στην εθνική οδό – Συγκλονιστικές εικόνες στο σημείο – Αυτοκίνητο πήγαινε ανάποδα (photos)

Τραγικός επίλογος με έναν νεκρό και τραυματία έναν οδηγό φορτηγού που μπήκε στο διάβα του, είχαμε το πρωί μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών.
Περιπολικά της αστυνομίας προσπάθησαν για ώρα, χωρίς αποτέλεσμα, να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό που κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός σε έξαλλη κατάσταση, μέσα σε αυτοκίνητο με σπασμένο παρμπρίζ δεν εκτελούσε τις εντολές των αστυνομικών να σταματήσει. Τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Τρελή καταδίωξη: Έσπασε τις μπάρες διοδίων

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας στο τέλος της καταδίωξης

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, εγκλωβίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Αποκαλυπτικές εικόνες στο σημείο που γράφτηκε ο επίλογος






Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί…


Πηγή: lamiareport.gr