Ολυμπιακός: Θέλει Μιραλάς, αλλά με λιγότερα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ολυμπιακός: Θέλει Μιραλάς, αλλά με λιγότερα

Ολυμπιακός: Θέλει Μιραλάς, αλλά με λιγότερα Την παραμονή του Κέβιν Μιραλάς και για τη νέα σεζόν επιθυμούν οι "ερυθρόλευκοι", αλλά θα συζητήσουν σε νέα οικονομική βάση με την Έβερτον.O Βέλγος άσος αποτελεί αναμφίβολα τη μεγάλη απογοήτευση του φετινού Ολυμπιακού, κι ας μετράει μόλις δύο μήνες παρουσίας στο μεγάλο Λιμάνι. Οι προσδοκίες άλλωστε με την έλευσή του ήταν πολύ μεγάλες, καθώς οι φίλοι των πρωταθλητών είχαν μείνει με την ανάμνηση των... παπάδων που έκανε στην προηγούμενη θητεία του στους "ερυθρόλευκους".


Ο Μιραλάς δεδομένα δεν έχει αποδώσει με βάση τις πραγματικές του δυνατότητες, παρ' όλα αυτά η επιθυμία των πρωταθλητών είναι να κρατήσουν τον διεθνή επιθετικό, σύμφωνα με τη "Live Sport".

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι τα όσα παρουσιάζει ο παίκτης δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική του εικόνα, ενώ τον θεωρούν έναν ποιοτικό παίκτη που είναι παθιασμένος με την ομάδα και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Κι ο Μιραλάς πάντως από την πλευρά του πιστεύει πως με την κατάλληλη προετοιμασία το καλοκαίρι θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο τη νέα σεζόν, καθώς ήρθε από την Αγγλία μετά από ένα εξάμηνο με λιγοστές συμμετοχές και χωρίς ρυθμό.

Για την παραμονή του πάντως πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού κι Έβερτον. Αν κι αρχικά είχε γίνει λόγος για ρήτρα 5,2 εκατ. ευρώ, κάτι τέτοιο φέρεται να μην ισχύει, αλλά δεδομένα οι Πειραιώτες θα συζητήσουν σε πολύ χαμηλότερη οικονομικά βάση. Εφόσον δεν βρεθεί η "χρυσή τομή" με τους Άγγλους, τότε ενδέχεται να ζητήσουν νέο μονοετή δανεισμό του Βέλγο, έχοντας ως σύμμαχο και τον ίδιο.