Αγρίνιο: Συνελήφθη για σεξoυαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητών – Καταγγελίες φωτιά και εξελίξεις που τρέχουν! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Αγρίνιο: Συνελήφθη για σεξoυαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητών – Καταγγελίες φωτιά και εξελίξεις που τρέχουν!

Οι καταγγελίες για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο Αγρίνιο έφεραν τη σύλληψη του 30χρονου. Το αρρωστημένο σχέδιο σε μια υπόθεση που χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή...

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί, ο 30χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων αγοριών στο Αγρίνιο. Η σύλληψή του έγινε μετά από την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον Εισαγγελέα Αγρινίου, ο οποίος χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία.

Η καταγγελία που άναψε φωτιές

Η καταγγελία της μητέρας ενός  14χρονου αγοριού προκάλεσε την παρέμβαση της Ασφάλειας Αγρινίου, η οποία προχώρησε στη διενέργεια αυτεπάγγελτης έρευνας. Σύμφωνα με την μητέρα του παιδιού, ο γιος της και ο επίσης 14χρονος φίλος του, έπεσαν θύματα αποπλάνησης από 30χρονο!

Εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις;

«Πρόκειται για μία υπόθεση η οποία θα πρέπει αφενός να θορυβήσει την κοινωνία μας και αφετέρου να κινητοποιήσει τις αρμόδιες τοπικές αρχές. Σύμφωνα μάλιστα με δικές μας πληροφορίες, τα περιστατικά αποπλάνησης στα οποία εμπλέκεται ο εν λόγω, πρέπει να είναι περισσότερα. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία από τη μητέρα και θα πρέπει να γίνει ότι προβλέπεται καθώς εδώ μιλάμε για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, μιας και πρόκειται για 14χρονα και μάλιστα αγόρια. Η υπόθεση χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και ορθή διαχείριση» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Καζαντζής.

Τι καταγγέλλει η μητέρα

Την υπόθεση έφερε στο φως η εφημερίδα «Συνείδηση». Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγέλλουσα μητέρα, όλα συνέβησαν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, νωρίς το απόγευμα.

«Όπως μου είπε ο γιος μου, τόσο στον ίδιο όσο και στον φίλο του, συχνά πυκνά τους έδινε μικρά χρηματικά ποσά με στόχο να τους πλησιάσει. Τον γνωρίζουν καθώς στην περιοχή που μένουμε, αυτός εργάζεται σε κατάστημα.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου λοιπόν, τους προσέγγισε μέσω του facebook και τους κάλεσε σε σπίτι, στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν διαμένει μόνιμα αλλά οικείο του πρόσωπο για να παρακολουθήσουν ταινία, σε κεντρική περιοχή του Αγρινίου. Κλείνουν τελικά ραντεβού, συναντιούνται και πηγαίνουν εκεί. Τους έδωσε μάλιστα σαν κύριος και γλυκά και τους έβαλε να δουν ταινία ακατάλληλου περιεχομένου.

Μετά την ερωτική ταινία, τους ζήτησε να αυνανιστούν ξεκινώντας μάλιστα ο ίδιος να το κάνει. Τελικά όπως μου ανέφερε ο γιος μου, επειδή δεν αντέδρασαν προχώρησε ο ίδιος να ασελγεί στα γεννητικά τους όργανα. Προσπάθησε να τους κάνει και κάποια άλλα πράγματα όμως τα παιδιά ευτυχώς αντέδρασαν και δεν το δέχθηκαν. Για να κρατήσουν μάλιστα κλειστό το στόμα τους και να μην πουν σε κανέναν το παραμικρό, τους έδωσε από 10 ευρώ», ανέφερε η μητέρα του 14χρονου

«Ο γιος μου μου είπε τι είχε συμβεί»

«Ο γιος μου επέστρεψε αμέσως στο σπίτι και με κάλεσε για να μου πει τι είχε συμβεί. Πήγαμε στο μπάνιο και τρελάθηκα βλέποντας το πέος του παιδιού μου με μώλωπες, πρησμένο και με σημάδια. Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα όταν μου είπε όλη την ιστορία. Προσπάθησα να επικοινωνήσω και με την άλλη μητέρα γιατί ο γιος της δεν της είχε πει τίποτα. Σκέφτηκα να αντιδράσω και επικοινώνησα τελικά με την μητέρα του άλλου παιδιού. Θέλησα να πάμε στο νοσοκομείο αλλά δεν ήθελε η άλλη μητέρα.

Την επόμενη μέρα, όταν ενημέρωσα τον δικηγόρο μου, μου είπε να πάμε αμέσως να το καταγγείλουμε στην αστυνομία. Το άλλο παιδί ήταν αρκετά τρομαγμένο απ’ ότι έμαθα. Η μητέρα του φοβόταν μήπως του εκδηλωθεί κάποιο ψυχολογικό τραύμα. Εν τέλει αποφασίσαμε να βρούμε τον πατέρα του δράστη, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα, όμως είπε «μου άνοιξες τα μάτια. Πήγαινε στην αστυνομία» ενώ πήγαμε και στο χώρο όπου εργάζονταν» περιέγραψε η μητέρα του 14χρονου συγκλονίζοντας.

Πηγή: sinidisi