Masterchef: Έβαλε τις φωνές ο Κοντιζάς στην Ηλέκτρα που παρουσίασε... άδειο πιάτο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Masterchef: Έβαλε τις φωνές ο Κοντιζάς στην Ηλέκτρα που παρουσίασε... άδειο πιάτο!

Masterchef: Έβαλε τις φωνές ο Κοντιζάς στην Ηλέκτρα που παρουσίασε... άδειο πιάτο!«Δεν είναι δυνατόν αυτό», είπε ο σεφ στην διαγωνιζόμενη
Νεύρα και ένταση και στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef. 


Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ετοιμάσουν ένα πιάτο με κύριο συστατικό τη σαρδέλα. Όταν έφτασε η ώρα να αξιολογήσουν τις δημιουργίες των παικτών, μία εξ αυτών δεν παρουσίασε πιάτο. Αυτή ήταν η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, η οποία αποφάσισε να μην ετοιμάσει πιάτο λόγω αστοχίας.

Συγκεκριμένα η παίκτρια δεν είχε καταφέρει να καθαρίσει σωστά τις σαρδέλες της και έτσι δεν έδωσε κάποιο αποτέλεσμα στους κριτές. Λίγο αργότερα και όταν έφτασε η σειρά της Γωγώς να κριθεί, ο Σωτήρης Κοντιζάς πήρε το λόγο. 
Εμφανώς εκνευρισμένος είπε: «Είναι αστείο σε αυτή τη φάση να νιώθω να πω μπράβο σε αυτούς που φέρνουν ένα πιάτο εδώ μπροστά. Μιλάω για σένα Ηλέκτρα. Δηλαδή, δεν είναι δυνατόν αυτό; Το σκέφτομαι τόση ώρα, θα σκάσω… Δεν θα έπρεπε να λέω μπράβο που έφερε κάποιος ένα πιάτο. Πρέπει να λέμε μπράβο για ωραία πιάτα».