Ηχητικό ντοκουμέντο από την Τούμπα: Με το πιστόλι βγήκανε ρε, να μας σκοτώσουνε εδώ πέρα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ηχητικό ντοκουμέντο από την Τούμπα: Με το πιστόλι βγήκανε ρε, να μας σκοτώσουνε εδώ πέρα!


Ηχητικό ντοκουμέντο από την Τούμπα: Με το πιστόλι βγήκανε ρε, να μας σκοτώσουνε εδώ πέρα!Ο διάλογος Γκαγκάτση - Δημητριάδη, όταν ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ προσπαθούσε να πείσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ξαναβγούν στο γήπεδο...

Ένα χαρακτηριστικό ηχητικό ντοκουμέντο των όσων έγιναν στην Τούμπα μετά την εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο έβγαλε στη δημοσιότητα ο Κυριάκος Θωμαϊδης στον ΣΚΑΪ.


Πρόκειται για διάλογο του Μάκη Γκαγκάτση με τον Βασίλη Δημητριάδη, με τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ να πιέζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βγει η Ένωση στο γήπεδο, για να συνεχιστεί το ματς.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πείσει τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ να επιστρέψουν οι παίκτες της στον αγωνιστικό χώρο και να συνεχιστεί το παιχνίδι, ώστε ο ΠΑΟΚ να μην τιμωρηθεί. 
Ακούγεται όμως και η άρνηση του Δημητριάδη, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά «θα μας σκοτώσουν εδώ μέσα. Με το πιστόλι βγήκαν», αν και ο Γκαγκάτσης απαντά ότι δεν έχει κανένας πιστόλι!











Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

Κώδικας embed