Φουλ για επιστροφή από την τρέχουσα σεζόν ο Μάνταλος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Φουλ για επιστροφή από την τρέχουσα σεζόν ο Μάνταλος

Φουλ για επιστροφή από την τρέχουσα σεζόν ο ΜάνταλοςΗ αποθεραπεία του αρχηγού της ΑΕΚ πάει εξαιρετικά και ο 26χρονος άσος στοχεύει να προλάβει κάποια ματς της τρέχουσας σεζόν
Δεν… κρατιέται ο Πέτρος Μάνταλος. 


Η ΑΕΚ πραγματοποιεί μια καλή σεζόν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ό,τι έχει καταφέρει, το έχει πράξει δίχως τον αρχηγό της. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει λείψε πολύ φέτος στην Ένωση, καθώς έκανε επέμβαση στο γόνατο το περασμένο Φθινόπωρο. Ωστόσο, εκτιμάται ότι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους δεν απέχει πολύ πλέον, διότι έχει πάει καλά η αποθεραπεία του. 

Όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», ο διεθνής άσος έχει βάλει ως στόχο να προλάβει δύο με τρία ματς της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, που, μάλιστα, θα είναι κρίσιμα για τους δύο στόχους που «χτυπάει» η ΑΕΚ. Ο ρεαλιστικός στόχος -όχι όμως και εύκολος- είναι να προλάβει το πρώτο παιχνίδι του Μάη για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα το εκτός με τον Απόλλωνα για την 30η αγωνιστική και τον τελικό Κυπέλλου στις 12 Μαΐου. Αν βέβαια αποκλείσουν οι «κιτρινόμαυροι» την ΑΕΛ, από την οποία ηττήθηκαν με 2-1 στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά.  
Ο Μάνταλος έχει στο μυαλό του να αγωνιστεί και στη ρεβάνς με τους «βυσσινί», στις 18 Απριλίου (δεν πρόκειται για κάτι επίσημο ακόμη). Οι πιθανότητες για να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, δεν φαίνεται να είναι πολλές τη δεδομένη στιγμή.

Πηγή: sport-fm.gr