Τι απίστευτο σκέφτηκε νεαρός που έπιασε το κορίτσι του να φιλιέται με άλλον - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τι απίστευτο σκέφτηκε νεαρός που έπιασε το κορίτσι του να φιλιέται με άλλον

Ο Μαριάνο έπιασε επ' αυτοφώρω την κοπέλα του να φιλιέται με έναν άλλον άνδρα. Αυτό είναι ένα γεγονός. Ένα άλλο γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο, αν έπιαναν το έτερο τους ήμισυ να τους απατάει, σίγουρα θα έβγαιναν εκτός εαυτού.

Ο συγκεκριμένος νεαρός από το Μεξικό, ωστόσο, διατήρησε την ψυχραιμία του και βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να «τιμωρήσει» την κοπέλα που τον στεναχώρησε με την πράξη της.

Το όλο σκηνικό έγινε σε ένα πάρτι, στο οποίο βρέθηκαν τυχαία και οι δύο χωρίς να το γνωρίζουν. Εκεί ο Μαριάνο είδε την κοπέλα του πάνω σε έναν άλλον άνδρα. Χωρίς να διστάσει, κάθισε δίπλα τους την ώρα που εκείνοι ήταν απασχολημένοι και έβγαλε μία selfie μαζί τους, την οποία ανέβασε στη συνέχεια στο Twitter

Η λεζάντα που έκανε τη φωτογραφία viral έγραφε: «Η κοπέλα μου (πλέον πρώην) δεν κατάλαβε ότι είχαμε έρθει στο ίδιο πάρτι». Η φωτογραφία και η ιστορία έχει πλέον πάνω από 76.000 αναδημοσιεύσεις στο Twitter. Η κοπέλα προσπάθησε να δικαιολογηθεί με την εξέλιξη της ιστορίας να είναι άγνωστη.

foto-chico-tomo-novia-infiel_MILIMA20180311_0206_8