«Τσάκισε» τη Σπυροπούλου η Πήχου πριν αποχωρήσει: «Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της!» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

«Τσάκισε» τη Σπυροπούλου η Πήχου πριν αποχωρήσει: «Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της!»

«Τσάκισε» τη Σπυροπούλου η Πήχου πριν αποχωρήσει: «Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της!»Το έριξε το... φαρμάκι της κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η Μαρίνα Πήχου λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από το Survivor 2.

Η παίκτρια, εκτός ριάλιτι πλέον, σε δηλώσεις της είχε καταφερθεί εναντίον της παρουσιάστριας, αλλά και της Ζωής Ανδρονικίδου. 

Άρχισε χαλαρά αλλά στη συνέχεια ''έσφασε με το γάντι'': «Βάσει στατιστικών, δεν ξέρω από πότε μετράει ο Ηλίας και τι μετράει. Δεν νομίζω να έχω πέσει τόσο πολύ στις νίκες μου. Και δεν νομίζω να είναι ίδια τα δεδομένα… Όταν εγώ παίζω με τις καλύτερες, τη Δαλάκα, τη Φαρμάκη και όποια άλλα κορίτσια είναι στην αντίπαλη ομάδα και είναι οι καλές παίκτριες». 

«Πόσο μπορείς να το συγκρίνεις με μία παίκτρια που είναι πολύ κατώτερή μου, που παίζει συνέχεια με τη Σπυροπούλου που στην ουσία δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της» αφήνοντας... κόκκαλο τους τηλεθεατές.  newpost.gr