Θρίλερ με τη «βασίλισσα του Μπόλιγουντ»: Τελικά πνίγηκε στην μπανιέρα της - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Θρίλερ με τη «βασίλισσα του Μπόλιγουντ»: Τελικά πνίγηκε στην μπανιέρα της


Θρίλερ με τη «βασίλισσα του Μπόλιγουντ»: Τελικά πνίγηκε στην μπανιέρα τηςΕίχε καταναλώσει και αλκοόλ, όπως αποκαλύπτει η έκθεση του ιατροδικαστή - Τη βρήκε αναίσθητη ο άνδρας της στην μπανιέρα του ξενοδοχείου

Ο αιφνίδιος θάνατος της σούπερσταρ του Μπόλιγουντ Πάντμα Σρίντεβι στις 24 Φεβρουαρίου ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία στους χιλιάδες θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο του θεάματος και κυρίως στην Ινδία που την λάτρευαν σαν θεά.


Σύμφωνα με την Gulf News, η εγκληματολογική έκθεση για το θάνατο της ηθοποιού αποκάλυψε ότι τελικά δεν πέθανε από καρδιακή προσβολή όπως αρχικά γράφτηκε αλλά ότι πνίγηκε στην μπανιέρα της.


Η εφημερίδα του Ντουμπάι αποκάλυψε επίσης ότι στην έκθεση αναφέρεται ότι στο αίμα της ηθοποιού βρέθηκε αλκοόλ. Το άψυχο κορμί της βρίσκεται στο νεκροτομείο και η οικογένειά της ελπίζει ότι σύντομα θα το έχει στην κατοχή της για να ξεκινήσει την διαδικασία της ταφής.

Το χρονικόΣτις 26 Φεβρουαρίου, η Times of India πρώτη δημοσίευσε ότι η ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή και από την αρχή αποκλείστηκε κάποιο άλλο αίτιο για τον θάνατό της. Οι αρχικές αναφορές ανέφεραν ότι πέθανε από ανακοπή και ενώ βρισκόταν στο Ντουμπάι για να παραβρεθεί στον γάμο του ανιψιού της.

Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα αυτό της Khaleej Times, η ηθοποιός λιποθύμησε στην τουαλέτα του ξενοδοχείου Jumeirah Emirates Towers και αμέσως την μετέφεραν στο νοσοκομείο Rashid στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στις 12:15 μ.μ., οι υπάλληλοι του Δικαστικού Τμήματος του Ντουμπάι ανακοίνωσαν ότι το σώμα της ηθοποιού θα κρατηθεί στο νεκροτομείο του νοσοκομείου για αιματολογικές εξετάσεις και αυτοψία.

Οι τελευταίες στιγμές της ηθοποιού
Ενώ το ξενοδοχείο στο οποίο παρέμενε αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση, πηγές από Ινδικό Προξενείο ανέφεραν ότι όταν η 54χρονη Πάντμα Σρίντεβι έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρή.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο σύζυγός και παραγωγός της Boney Kapoor ανέφεραν ότι πέταξαν στο Ντουμπάι για να της κάνουν έκπληξη το απόγευμα της 24ης Φεβρουαρίου. Οι Khaleej Times σύμφωνα με πηγή που είναι κοντά στην οικογένεια ανέφεραν ότι εκείνη και ο σύζυγός της συνομίλησαν για 15 λεπτά και στη συνέχεια εκείνη πηγε στην τουαλέτα. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Kapoor χτύπησε αργότερα την πόρτα της και εκείνη δεν απάντησε. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και την βρήκε ακίνητη στην μπανιέρα που ήταν γεμάτη με νερό.

Από το πρωί της 26ης Φεβρουαρίου, η σορός της ηθοποιού εξετάζεται από ιατροδικαστή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. 


Στις πέντε δεκαετίες της καριέρας της είχε πρωταγωνιστήσει σε περίπου 300 ταινίες και είχε τιμηθεί το 2013 βραβείο Πάντμα Σρι, που είναι η τέταρτη μεγαλύτερη διάκριση για πολίτες στην Ινδία

Η διαδικασία για να παραδοθεί η σορός στην οικογένειά της
Όταν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση τότε το σώμα της θα παραδοθεί στην οικογένεια, για να εκτελεστούν οι ακόλουθες διαδικασίες:

  • Το σώμα θα μεταφερθεί στο Muhaisna των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για ταρίχευση - μια διαδικασία 90 λεπτών.
  • Η αστυνομία του Ντουμπάι θα εκδώσει πιστοποιητικό θανάτου
  • Το ινδικό προξενείο θα ακυρώσει το διαβατήριο
  • Το τμήμα μετανάστευσης θα ολοκληρώσει τις διοικητικές διαδικασίες.
  • Ο εισαγγελέας θα δώσει την άδεια για την παραδοση του σώματος.
  • Το ιδιωτικό αεροπλάνο θα μεταφέρει το σώμα στην Ινδία.

Ποια ήταν η Πάντμα Σρίντεβι Ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό ταινιών Μπόνεϊ Καπούρ και είχε μαζί του δύο κόρες. Στις πέντε δεκαετίες της καριέρας της είχε πρωταγωνιστήσει σε περίπου 300 ταινίες και είχε τιμηθεί το 2013 βραβείο Πάντμα Σρι, που είναι η τέταρτη μεγαλύτερη διάκριση για πολίτες στην Ινδία. Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική από την ηλικία των τεσσάρων ετών με εμφανίσεις σε ταινίες στην γλώσσα των Ταμίλ κατά τις δεκαετίες του 60' και του 70'. Τελικά, εγκατέλειψε το σχολείο και αφιερώθηκε στην καριέρα της στον κινηματογράφο. Στο Μπόλιγουντ εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1979 στην ταινία «Σόλβα Σαουάν», αλλά έγινε ευρέως γνωστή το 1983 με την ταινία «Σάντμα». Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η ανοδική της πορεία στην ινδική βιομηχανία κινηματογράφου. Το 1996 μετά τον γάμο της με τον Καπούρ αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο για να επιστρέψει δυναμικά 15 χρόνια μετά.

Μετά την είδηση του θανάτου της το διαδίκτυο γέμισε με αποχαιρετιστήριες δηλώσεις. «Δεν έχω λόγια. Συλληπητήρια σε όσους αγαπούσαν την Σρίντεβι. Είναι μια μαύρη ημέρα», έγραψε στο twitter η συμπατριώτισσά της ηθοποιός, Πριάνκα Τσόπρα. «Ήταν μια βετεράνος της βιομηχανίας του κινηματογράφου, της οποίας η καριέρα συμπεριλαμβάνει διαφορετικούς ρόλους και αξιομνημόνευτες ερμηνείες», έγραψε επίσης στο twitter ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι.