Ελένη Χατζίδου: Θα πάθετε ΣΟΚ με την ηλικία της παίκτριας του Survivor 2! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Ελένη Χατζίδου: Θα πάθετε ΣΟΚ με την ηλικία της παίκτριας του Survivor 2!

H Ελένη Χατζίδου της ομάδας των Διασήμων του Survivor 2 έχει ήδη ξεχωρίσει, κυρίως λόγω του χαρακτήρα της και λιγότερο για τις αθλητικές της επιδόσεις.

H Ελένη Χατζίδου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα, πέρασε όμως τα παιδικά της χρόνια στην Αλεξανδρούπολη, όπου και μετακόμισε με την οικογένειά της όταν ήταν πέντε ετών.

Τελειώνοντας το σχολείο, η Ελένη Χατζίδου κατάφερε να εισαχθεί στη Σχολή Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας του ΑΠΘ και έτσι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Το αντικείμενο των σπουδών της, όπως λέει η ίδια, την ενδιέφερε πολύ, όμως η μεγαλύτερη αγάπη της ήταν το τραγούδι. Από πολύ μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια και έτσι όσο ήταν φοιτήτρια πραγματοποίησε σπουδές στη μουσική και το τραγούδι.

Το «μικρόβιο» της τραγουδίστριας, όπως έχει δηλώσει, το απέκτησε από την οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της διαθέτει εκπληκτική  φωνή και ήταν ρεμπέτης. Τη γνήσια λαϊκή φωνή του έχει κληρονομήσει και η Ελένη, η οποία ξεχωρίζει

Την Ελένη Χατζίδου τη γνωρίσαμε το 2005 με τη συμμετοχή της στο talent show  του ΑΝΤ1, Fame Story 4.

Το κοινό την αγάπησε γρήγορα κι από τότε η Ελένη άρχισε να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο στόχο και το όνειρό της. 

Έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που πίστεψαν σε αυτήν και εμφανίστηκε στο πλευρό τους είναι ο Βασίλης Καρράς, ο Θάνος Πετρέλης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, ο Κώστας Καραφώτης, ο Αντύπας , ο Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί άλλοι.

Πόσων ετών είναι όμως;

Η Ελένη Χατζίδου το 2005 που συμμετείχε στο Fame Story 4 είχε πει στις οντισιόν ότι ήταν 25 ετών.

Επομένως, σήμερα η παίκτρια των Διασήμων είναι 38 ετών.

Πηγή: newsbomb