Πρόταση από Λος Άντζελες για Ουάρντα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Πρόταση από Λος Άντζελες για Ουάρντα

Πρόταση από Λος Άντζελες για ΟυάρνταΈντονο ενδιαφέρον για τον Αμρ Ουάρντα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Λος Άντζελες Γκάλαξι παρουσιάζεται να βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου.

Ο αμερικάνικος σύλλογος φέρεται να έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αιγύπτιου άσου, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς είναι ενήμερος για τη συγκεκριμένη προοπτική.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη κρούση στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον παίκτη μέχρι το 2020 (με τον Παναιτωλικό να διατηρεί το 15% των δικαιωμάτων του) και η ρήτρα αποδέσμευσης να φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφική περίοδος στις ΗΠΑ είναι ανοικτή μέχρι την 1η Μαΐου, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ζυγίζουν τα πράγματα όσον αφορά τον Αιγύπτιο και αν θα τον υπολογίζουν στα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. sport-fm.gr