Ολυμπιακός: Ο Τζούρτζεβιτς έκανε του κεφαλιού του και αγνόησε τον Ανσαριφάρντ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ολυμπιακός: Ο Τζούρτζεβιτς έκανε του κεφαλιού του και αγνόησε τον Ανσαριφάρντ

Ολυμπιακός: Ο Τζούρτζεβιτς έκανε του κεφαλιού του και αγνόησε τον ΑνσαριφάρντΤο πέναλτι που άναψε «φωτιές» στον Ολυμπιακό και ο «πανικός» που κανείς δεν πήρε πρέφα στο Περιστέρι

Ένα περιστατικό που πέρασε στο ντούκου έγινε στο Περιστέρι. Ήταν η φάση μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Ζιλέ από τον Χατζηϊσαϊα στο 89' με το σκορ στο 2-1 υπέρ του Ατρόμητου.

Σε εκείνο το σημείο υπήρξε «πανικός» για τον... εκτελεστή. Ο Τζούρτζεβιτς άρπαξε την μπάλα και επέμενε να αναλάβει την εκτέλεση, την ώρα που ο Ανσαριφάρντ ήταν σχεδόν σίγουρος που θα το εκτελέσει αυτός.

Ο Ιρανός άλλωστε αυτός που αναλαμβάνει τέτοιες περίπτωσεις όταν αγωνίζεται και από ότι φαίνεται είναι και η επιλογή προπονητή.

Ο Τζούρτζεβιτς παρόλα αυτά αγνόησε ακόμα και τις εντολές από τον πάγκο όταν του έκαναν νοήματα πως το πέναλτι θα το πάρει ο Καρίμ.

Για την ιστορία ο Γιαννιώτης νίκησε τον Σέρβο από την άσπρη βούλα και το τελικό 2-2 γράφτηκε με το πλασέ του Χατζισαφί στην επαναφορά της μπάλας.