Ο Μπάρκας μπλόκαρε καταγγελία κατά Μιραλάς! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ο Μπάρκας μπλόκαρε καταγγελία κατά Μιραλάς!

Ο Μπάρκας μπλόκαρε καταγγελία κατά Μιραλάς!Η ΑΕΚ εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνει καταγγελία εις βάρος του Μιραλάς, που έφτυσε τον Μπάρκα στη ρεβάνς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, αλλά δεν το έπραξε χάρις στη στάση του 23χρονου γκολκίπερ.
Απέτρεψε καταγγελία εις βάρος του Κέβιν Μιραλάς ο Βασίλης Μπάρκας.

Στη ρεβάνς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όπου η Ένωση επικράτησε 2-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ο Βέλγος άσος έφτυσε τον 23χρονο τερματοφύλακα.



Οι «κιτρινόμαυροι» εξέτασαν το ενδεχόμενο να κάνει καταγγελία (γενικότερα το πράττει μόνο σε υποθέσεις που έχει εκείνη όφελος και γενικότερα την αφορούν άμεσα) εις βάρος του 30χρονου επιθετικού. Μάλιστα, ερωτήθηκε από ανθρώπους του συλλόγου ο Μπάρκας για το αν συμφωνεί ώστε να προχωρήσει ο σύλλογος σε αυτήν την κίνηση, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport». 

Η απάντηση που πήραν ήταν ξεκάθαρη και φυσικά τιμάει τον πρώην πορτιέρε του Ατρομήτου. «Σε καμία περίπτωση. Ο Κέβιν είναι συνάδελφος μου. Εντάξει ξέφυγε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα. Δεν θέλω με τίποτα να γίνει καταγγελία εναντίον του με εμένα πρωταγωνιστή», ανέφερε ο Μπάρκας και κάπως έτσι έληξε το θέμα. 

inner
(Φάση από το πρώτο ματς, που διεξήχθη στο Καραϊσκάκη)