Γεωργιάδης για Τσίπρα: Ο βασιλιάς είναι γυμνός - Μαξίμου: Να δοκιμάσει ηρεμιστικό της... Novartis - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Γεωργιάδης για Τσίπρα: Ο βασιλιάς είναι γυμνός - Μαξίμου: Να δοκιμάσει ηρεμιστικό της... Novartis


Γεωργιάδης για Τσίπρα: Ο βασιλιάς είναι γυμνός - Μαξίμου: Να δοκιμάσει ηρεμιστικό της... Novartis«Αν ο πρωθυπουργός αισθάνεται ότι θίγεται από τις δηλώσεις μου, να πάμε στα δικαστήρια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Απάντηση στις κυβερνητικές αναφορές στο πρόσωπό του, με αφορμή τις δηλώσεις του που προηγήθηκαν για τον Αλέξη Τσίπρα, δίνει με ανκοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον πρωθυπουργό, αν αισθάνεται ότι θίγεται, να προσφύγει στα δικαστήρια.


«Αν ο κύριος Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται θιγόμενος από τις δηλώσεις μου, να πάμε στα δικαστήρια. Εκείνος ως μηνυτής και εγώ ως μηνυόμενος. Και ας  αποφανθεί η Δικαιοσύνη ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. 

Να του υπενθυμίσω, όμως, ότι μόλις την περασμένη Τετάρτη, ο ίδιος και οι βουλευτές του ψήφισαν τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για δύο πρώην Πρωθυπουργούς και οκτώ υπουργούς, για την υπόθεση της Novartis. Τα μόνα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους ήταν κάποιες μαρτυρίες που έλεγαν «άκουσα», «νομίζω», «πιθανόν»… 
Eφόσον ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας θεσμοθέτησε αυτές τις  κατηγορίες του τύπου «άκουσα» «νομίζω» και «πιθανόν» για την έναρξη ποινικής δίωξης κατά δύο πρώην Πρωθυπουργών, τότε αυτό ισχύει και για τον ίδιο», τονίζει αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συνεχίζοντας δηλώνει πως «όταν προσκληθώ σε αυτή την Επιτροπή, θα καταθέσω ενόρκως όλες τις μαρτυρίες και τις φήμες που περιήλθαν εις γνώση μου. Και τότε να δω που θα κρυφτεί ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του.  Πλησιάζει ο καιρός που θα αποδείξω πως ο “βασιλιάς είναι γυμνός”».

Οι αρχικές δηλώσεις του Άδωνι και αντίδραση των «κύκλων» του ΣΥΡΙΖΑ

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και το Μαξίμου, με αφορμή τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της ΝΔ στον Alpha. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως για την υπόθεση της Novartis «ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει γι αυτό που έκανε, ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι». Είπε μάλιστα πως ξέρει ότι ο πρωθυπουργός «τα παίρνει» και πως θα κάνει αποκαλύψεις, όταν έρθει η ώρα στην επιτροπή της Βουλής. «Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στην Προκαταρτική εγώ θα καταθέσω ενόρκως για το ποιοι φαρμακοβιομήχανοι ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως δεν θα επιτρέψει «σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και ψέματα» να παίζει με την τιμή και την υπόληψή του. «Ο εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων στη Βουλή ήταν ο κ. Τσίπρας. Αν το έκανε δωρεά ή αν τα έπαιρνε, θα το δούμε στην πορεία» είπε ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας: «Έχω ανθρώπους που μου το είπαν και έχω πράξεις πολιτικές του Τσίπρα, όπου συμπίπταν με αυτά που λέγανε οι άνθρωποι, έχω καλύτερα στοιχεία από τους κουκουλοφόρους».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «αχρείο» και «άθλιο» κατηγορώντας τον πως έστησε τη σκευωρία της Novartis.


ΣΥΡΙΖΑ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετατρέπει την πολιτική σε αλητεία

Για «νέες αθλιότητες» κατηγορεί τον 'Αδωνι Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με όσα ισχυρίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτακη να πάρει θέση. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει, «με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο 'Αδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του».

Το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος προσθέτει «αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

Κυβερνητικές πηγές: Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό


 H παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές αναφορικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ και επισημαίνουν: «Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis».