NBA: «Διπλό» στη Νέα Υόρκη με Αντετοκούνμπο οι Μπακς (photos+video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

NBA: «Διπλό» στη Νέα Υόρκη με Αντετοκούνμπο οι Μπακς (photos+video)

NBA: «Διπλό» στη Νέα Υόρκη με Αντετοκούνμπο οι Μπακς (photos+video)Μία ακόμα νίκη επί των Νικς πανηγύρισαν οι Μπακς 103-89 έχοντας και πάλι μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του που είχε κόντρα στους Νετς και ήταν αυτός που οδήγησε τα «Ελάφια» στην κατάκτηση της νίκης, με την οποία ανέβησαν στο 30-23. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 23-32 αλλά αυτό που ανησυχεί άπαντες στην ομάδα της Νέας Υόρκης είναι η κατάσταση του τραυματισμού του Κρίσταπς Πορζίνγκις.
Ο Λετονός άσος τραυματίστηκε περίπου 3 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου δωδεκαλέπτου, έπειτα από μία άμυνα πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έπεσε άτσαλα στο έδαφος και αναχώρησε για το νοσοκομείο, ούτως ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να φανεί ακριβός το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αριστερό του γόνατο.
Όσον αφορά στην αναμέτρηση, οι Μπακς κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει double double με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ πήραν το «διπλό». Παράλληλα, ο «Greek Freak» είχε ακόμα 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 τάπες και 2 λάθη, ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφερε και ο Μπλέτσο με άλλους 23 πόντους. Στους 19 πόντους και 16 ριμπάουντ έφτασε ο Κάντερ για τους Νικς και ήταν ο μόνος που πάλευε.
Τα δωδεκάλεπτα: 26-25, 46-50, 63-76, 89-103.

Η νίκη των Μπακς επί των Νικς στη Νέα Υόρκη