Κρήτη: Νύχτα τρόμου και για αθλήτριες στο Knossos Palace – Οι εικόνες που έφεραν τα 9 μποφόρ [pics] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Κρήτη: Νύχτα τρόμου και για αθλήτριες στο Knossos Palace – Οι εικόνες που έφεραν τα 9 μποφόρ [pics]


Δύσκολες ώρες πέρασαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οι επιβάτες του πλοίου Knossos Palace των Μινωικών Γραμμών. Εξαιτίας της μεγάλης τρικυμίας αναποδογύρισαν σχεδόν τα πάντα μέσα στο πλοίο με τις εικόνες να είναι αποκαλυπτικές της κατάστασης.
Μεταξύ των επιβατών οι Βολιώτισσες αθλήτριες της ομάδας ΑΣ Βόλος 2004, που επέστρεφαν από το Ηράκλειο, μετά το ματς για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής. 
Όπως φαίνεται και από τις εικόνες μέχρι και το… πιάνο στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου είχε αναποδογυρίσει ενώ παράλληλα στα καταστήματα η εικόνα ήταν σοκαριστική. Όλα τα προϊόντα είχαν πέσει από τα ράφια στο πάτωμα ενώ η φουρτούνα αναποδογύρισε ψυγεία και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Οι άνεμοι που έπνεαν άγγιζαν τα 9 μποφόρ δημιουργώντας κύματα που ταρακουνούσαν όλο το πλοίο.

Οι εικόνες μέσα από το Knossos Palace

    
Μάλιστα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, κανένας δεν βγήκε στα εξωτερικά καταστρώματα με τους περισσότερους να παραμένουν στις καμπίνες τους περιμένοντας να περάσει η φουρτούνα.
Την ίδια ώρα, το προσωπικό του πλοίου βρίσκονταν στο πλευρό των επιβατών, κρατώντας τους ασφαλείς, ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να βάλουν μία τάξη.
Ευτυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρία, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.
Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, CretaPost