Καλαμάτα - Ο Χρήστος Φερεντίνος παράτησε στη μέση την παρουσίαση της παρέλασης (φωτο+video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Καλαμάτα - Ο Χρήστος Φερεντίνος παράτησε στη μέση την παρουσίαση της παρέλασης (φωτο+video)

Καλαμάτα - Ο Χρήστος Φερεντίνος παράτησε στη μέση την παρουσίαση της παρέλασης (φωτο+video)Παραλίγο να χρειαστεί…δικηγόρο σήμερα ο παρουσιαστής και του φετινού Καλαματιανού Καρναβαλιού Χρήστος Φερεντίνος.
Αρχικά κάτι πιτσιρικάδες του έριξαν αφρό και το προσπέρασε με χιούμορ, στη συνέχεια ένα γκρουπ τον αλεύρωσε αρκετά, ξεπερνώντας και το όριο της πλάκας και “φόρτωσε” κανονικά, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλέσει τους δράστες «μ@λ@@@ς».
Μετά από δυο λεπτά το επόμενο γκρουπ και συγκεκριμένα ο οδηγός του άρματος, βγήκε από το παράθυρο και μπουγέλωσε με μπύρα (!) τον παρουσιαστή, που έσκυψε μέσα στο αυτοκίνητο και του … ανταπέδωσε με σερπαντίνες!
Όμως, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο είπε «φεύγω, πάω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα», αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση αρκετά εκνευρισμένος!
Το κενό κάλυψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.
Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν, και μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, σκουπίστηκε και καθάρισε από τα αλεύρια, ανέβηκε στη σκηνή για το φινάλε της εκδήλωσης. Μάλιστα ο Δήμαρχος Καλαμάτας τον “έφτιαξε” προσπαθώντας να επανορθώσει, λέγοντας ότι “η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας”. Αρκετά μέλη της Καρναβαλικής του ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά κάποιων που ξεπέρασαν τα όρια, οπότε... τέλος καλό, όλα καλά!

Καλαματιανό καρναβάλι 2018 - Locomondo - Παρέλαση - Φερεντίνος


Καλαμάτα - Ο Χρήστος Φερεντίνος παράτησε στη μέση την παρουσίαση της παρέλασης (φωτο+video)Καλαμάτα - Ο Χρήστος Φερεντίνος παράτησε στη μέση την παρουσίαση της παρέλασης (φωτο+video)Καλαμάτα - Ο Χρήστος Φερεντίνος παράτησε στη μέση την παρουσίαση της παρέλασης (φωτο+video)Καλαμάτα - Ο Χρήστος Φερεντίνος παράτησε στη μέση την παρουσίαση της παρέλασης (φωτο+video)Καλαμάτα - Ο Χρήστος Φερεντίνος παράτησε στη μέση την παρουσίαση της παρέλασης (φωτο+video)
Πηγή: messinialive.gr