Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ εναντίον όλων» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ εναντίον όλων»

Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ εναντίον όλων»Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ κατέβηκε στο Περιστέρι για τη νίκη, ενώ σχολίασε τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων για την ισοπαλία κάτι που όπως είπε του έκανε μεγάλη εντύπωση
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
 
Για το αν είναι θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ: «Για εμάς είναι αρνητικό, ερχόμασταν για να κερδίσουμε. Όσο ήμασταν πνευματικά δυνατοί, η νίκη ήταν στη δική μας πλευρά. Η ΑΕΚ ήρθε να ψάξει για τη νίκη, αυτό που μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, μια καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος που είναι ψηλά στην βαθμολογία γιόρτασε την σημερινή ισοπαλία σαν να πήρε το πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να κάνει την ΑΕΚ να νιώθει πολύ δυνατή. Αυτό που βλέπω σε κάθε παιχνίδι είναι ότι η ΑΕΚ είναι εναντίον όλων!»


Για τα τελειώματα της ΑΕΚ: «Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα σε κάθε αντίπαλο και δεν το τελειώνουμε. Πρέπει να δουλεύουμε και να κάνουμε προπονήσεις στα τελειώματα, αλλά συμφωνώ απόλυτα όσους επιθετικούς και να βάλουμε μας λείπουν τα τελειώματα. Συνεχίζουμε να είμαστε στη μάχη, είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, δώσαμε μεγάλη ενέργεια στην Ευρώπη, ήταν πολύ όμορφο ο κόσμος το απόλαυσε, αλλά τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο λίγο που απέμεινε. Η ομάδα το προσπαθεί αλλά πρέπει να δουλέψει τα τελειώματα».

Για το αν υπήρξε κούραση στην ομάδα του: «Η αλήθεια είναι πως όταν παίζεις τόσα παιχνίδια συνεχόμενα, μπορεί αυτό να μας αποδυναμώνει αλλά αυτό είναι που θέλουμε όλοι. Μακάρι να συνεχίζαμε στην Ευρώπη, αυτό είναι που κάνει τις μεγάλες ομάδες να ξεχωρίζουν από τις μικρότερες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ξεκουραστούμε και να μπούμε με διάθεση στο παιχνίδι της Λάρισας».

Για τα όσα έγιναν την Κυριακή στην Τούμπα: «Αυτό είναι θέμα των δικαστών, εγώ δεν έχω κάποια άποψη. Δεν γνωρίζω τίποτα σε σχέση με νόμους, θα αφήσω να την κάνουν αυτή την δουλειά αυτοί που πρέπει. Η δουλειά μας είναι να δίνουμε την μάχη μας μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που ελπίζω είναι ο φίλος μου ο Όσκαρ να είναι καλά και τα υπόλοιπα είναι θέματα της δικαιοσύνης. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι το ποδόσφαιρο, από νόμους τίποτα».

Για τον Γκάλο: «Ο Γκάλο για εμάς είναι ένας σημαντικός παίκτης. Έπρεπε να προστατέψουμε λίγο τον Μπακάκη, μέχρι και πριν αρχίσει το παιχνίδι υπήρχε αμφιβολία για τον Μπακάκη. Αυτό έγινε για να προστατέψουμε τον Μπακάκη, πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον».

Για το αν είναι κακό μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει μια ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Καθόλου κακό δεν είναι, απλά ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα δεν πρέπει να συμβιβάζεται με μια ισοπαλία. Έχει μια μεγάλη ομάδα και έναν μεγάλο προπονητή. Εγώ αν έρθουμε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ είμαι χάλια, σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό».

Πηγή: gazzetta.gr