Κέρκυρα: «Φονική» λακκούβα στα Δανίλια, παγίδα για μια οικογένεια. (Φωτ.) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Κέρκυρα: «Φονική» λακκούβα στα Δανίλια, παγίδα για μια οικογένεια. (Φωτ.)

Σε «επιδημία» τείνουν να εξελιχθούν τα ατυχήματα συμπολιτών μας, που πέφτουν στις αμέτρητες λακκούβες του οδικού δικτύου, τόσο του επαρχιακού, όσο και του δημοτικού, με αποτέλεσμα, όχι μόνο σοβαρές ζημιές στα οχήματα, αλλά και την ψυχική οδύνη την οποία υφίστανται όπως και την ταλαιπωρία για την επισκευή των αυτοκινήτων τους.
Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας συμπολίτης μας, πριν μερικά βράδια, όταν κινούμενος με το αυτοκίνητο του στο οποίο επέβαιναν η σύζυγος του και το παιδί τους στον δρόμο της περιοχής Δανίλια, έπεσαν σε λακκούβα που είχε διάμετρο 90χ90.
Η ζημιά την οποία υπέστη το αυτοκίνητο φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες, ευτυχώς που κράτησε την ψυχραιμία του και με επιδέξιους χειρισμούς απέφυγε τα χειρότερα. Δεν απέφυγε όμως την ταλαιπωρία για την αλλαγή του σκασμένου λάστιχου και την οικονομική επιβάρυνση για την επισκευή των ζημιών στο αυτοκίνητο του.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι ακόμα και μετά την καταγγελία που έκανε στην Περιφέρεια, κανείς δεν μπήκε στο κόπο, όχι μόνο να επουλώσει την επικίνδυνη λακκούβα, αλλά να βάλλει κάποια σήμανση για να αποφευχθούν και άλλα ατυχήματα. Το έκανε με δική του πρωτοβουλία ο άτυχος συμπολίτης μας, για να μην βρεθεί και κάποιος άλλος στην ίδια θέση με αυτόν. Corfutvnews.gr