Δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ο τάφος του γιου της ήταν πράσινος. Όταν αποκαλύφτηκε η αλήθεια, έπαθε το σοκ της ζωή της... - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ο τάφος του γιου της ήταν πράσινος. Όταν αποκαλύφτηκε η αλήθεια, έπαθε το σοκ της ζωή της...

Ο θάνατος δεν είναι ποτέ εύκολο να αντιμετωπίσει...

Πόσο μάλλον, όταν ένας γονιός πρέπει να θάψει το παιδί του. Δυστυχώς, για τις οικογένειες που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για την Αμερική, αυτό αποτελεί μέρος του κινδύνου που αντιμετωπίζουν.

Ο λοχίας των στρατιωτικών δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, Joseph Villasenor, πέθανε στην ηλικία των 36 ετών. Ο Raymond και η Rachel Villasenor, μοιράστηκαν μια απίστευτη ιστορία για τον ατυχές θάνατο του γιου τους και για το θαύμα που έζησαν λίγο αργότερα.

Ο Joseph Villasenor υπηρέτησε τη χώρα του για δεκαέξι χρόνια, προτού χάσει τη ζωή του τραγικά το 2010. Μια μέρα, όταν η μητέρα του επισκέφθηκε τον τάφο του, παρατήρησε κάτι περίεργο.

Ενώ όλοι οι άλλοι τάφοι καλύπτονταν με νεκρό γρασίδι και βρωμιά, ο τάφος του γιου της καλύπτονταν από καταπράσινο γρασίδι.

Αυτό που η Rachel και ο σύζυγός της Raymond δεν γνώριζαν, ήταν μια συνάντηση μεταξύ της κόρης της και ενός γέρου με το όνομα Jake Reissig, λίγους μήνες νωρίτερα. Μια μέρα, ο 86χρονος Jake Reissig επισκέφθηκε τον τάφο της συζύγου του Liz.

Ο Jake και η Liz έζησαν ένα παραμύθι, έναν έρωτα τον οποίο ο πληγωμένος χήρος διατηρεί μέχρι σήμερα.

Βλέπετε, ο Jake έχει μια όμορφη καθημερινή ρουτίνα στη γενέτειρά του, στο Τέξας. Στα 86 του χρόνια, πηγαίνει στην εκκλησία κάθε πρωί. Στη συνέχεια συναντά ένα από τα εννέα του παιδιά και πίνουν καφέ.

Μετά, επιστρέφει στο σπίτι του και κόβει τριαντάφυλλα από τον κήπο του. Και τέλος, πηγαίνει στο νεκροταφείο να βρει τη σύζυγό του, τη Liz. Ο Jake αφήνει τα τριαντάφυλλα στον τάφο της και ποτίζει το χορτάρι γύρω από την επιτύμβια στήλη της.

Ωστόσο, μια μέρα παρατήρησε κάτι που δεν είχε παρατηρήσει εκεί πριν… Παρατήρησε μια νεαρή γυναίκα να λυγίζει κοντά σε μια ταφόπλακα. Ο Jake πήγε να παρηγορήσει τη γυναίκα και αργότερα ανακάλυψε ότι η γυναίκα ήταν η αδερφή του Joseph Villasenor.

Η κοπέλα είπε στον Jake, ότι έκλαιγε επειδή ο Joseph είχε φύγει πολύ γρήγορα από τον κόσμο. Όταν ο Jake έφυγε από το νεκροταφείο εκείνη την ημέρα, υποσχέθηκε ότι θα έκανε κάτι ιδιαίτερο για τον Joseph και την οικογένειά του.

Κάθε μέρα, όταν επισκέπτονταν τον τάφο της συζύγου του, πότιζε τη βρωμιά κοντά στον τάφο του Joseph. Μια μέρα, όταν η Rachel και ο σύζυγός της Raymond επισκέφτηκαν τον τάφο του γιου τους, είδαν κάτι θεαματικό.

Όταν ανακάλυψαν τι έκανε ο Jake για τον τάφο του γιου τους, οι Raymond και Rachel Villasenor ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς. Αγκάλιασαν τον γέρο για την ευγενική του χειρονομία.