Βίντεο: Τέσσερις νεκροί από την έκρηξη στο Λέστερ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Βίντεο: Τέσσερις νεκροί από την έκρηξη στο Λέστερ

Βίντεο: Τέσσερις νεκροί από την έκρηξη στο ΛέστερΑυτόπτης μάρτυρας περιγράφει: «Κουνήθηκαμε πολύ από την έκρηξη. Ηταν σαν να έκανε σεισμό», ένω ένας άντρας είπε στον Guardian: «Περνούσα από το σημείο την ώρα της έκρηξης και είδα ένα ολόκληρο κτήριο να βρίσκεται ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Η έκρηξη ήταν πολύ δυνατή»
Έκρηξη σε κτήριο όπου στεγάζεται παντοπωλείο και κατοικία στην περιοχή του Χίνκλεϊ Ρόουντ του Λέστερ σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από το περιστατικό έχουν χάσει τη ζωή τους τέσσερα άτομα. 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν χθες στο σημείο μαζί με έξι πυροσβεστικές μηχανές για διερεύνηση του περιστατικού και κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας δείχνει το μέγεθος της φωτιάς που φωτίζει τον σκοτινιασμένο ουρανό. 

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει: «Κουνήθηκαμε πολύ από την έκρηξη. Ηταν σαν να έκανε σεισμό», ένω ένας άντρας είπε στον Guardian: «Περνούσα από το σημείο την ώρα της έκρηξης και είδα ένα ολόκληρο κτήριο να βρίσκεται ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Η έκρηξη ήταν πολύ δυνατή». 



Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι, σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη ότι η έκρηξη οφειλόταν σε τρομοκρατική ενέργεια. protothema.gr