Δεν πρόλαβε να πάρει το διαζύγιο από την Ωνάση και όρισε ημερομηνία γάμου! Πότε και πού θα γίνει! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Δεν πρόλαβε να πάρει το διαζύγιο από την Ωνάση και όρισε ημερομηνία γάμου! Πότε και πού θα γίνει!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει το διαζύγιο του Αλβάρο Ντε Μριάντα Νέτο με την Αθηνά Ωνάση και ήδη ο διεθνής ιππέας ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός.

Ο Ντόντα και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αγαπημένη του Ντενίζ Σεβέρο όρισαν ήδη ημερομηνία και συγκεκριμένα στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο γάμος θα γίνει στην Πορτογαλία καθώς ο Ντόντα ήθελε να ζήσει την ομορφότερη στιγμή της ζωής του με τη σύντροφό του στην Ευρώπη, όπως και εκείνη μιας και θέλουν ο γάμος τους να γίνει δίπλα στη θάλασσα. Γι’ αυτό και απέλεξαν την πόλη Αλγκάβρε της Πορτογαλίας. Ο Ντόντα μιλώντας στο BUNTE αποκάλυψε: «Η υποδομή στη Βραζιλία δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν στην Ευρώπη. Γι 'αυτό και θα παντρεύτουμε στην Πορτογαλία. Αγαπάμε αυτή τη χώρα. Άλλωστε έχω και πορτογαλικό διαβατήριο». Ο ίδιος, χαρούμενος γι’ αυτή την υπέροχη εξέλιξη στην προσωπική του ζωή, πρόσθεσε: «Έχουμε προσκαλέσει 300 φίλους και συγγενείς, αναμένουμε ότι θα έρθουν 200». 
Να θυμίσουμε ότι ο Ντόντα και η Αθηνά είχαν παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2005 αλλά το τέλος του γάμου τους ήρθε το καλοκαίρι του 2016 όταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η χρυσή Ελληνίδα κληρονόμος «έπιασε» στα πράσα τον σύζυγό της να την απατά. Το διαζύγιο πάντως του πρώην ζευγαριού εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2017, με τον Ντόντα ήδη να ζει έναν μεγάλο έρωτα με την Ντενίζ με την οποία δείχνει πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος.




Πηγή: gossip-tv