Τυφλός φίλαθλος "βλέπει" την Μπαρτσελόνα με τη βοήθεια ενός φίλου του - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Τυφλός φίλαθλος "βλέπει" την Μπαρτσελόνα με τη βοήθεια ενός φίλου του

Η εικόνα του Θέσαρ Ντάτσα να βοηθάει τον τυφλό φίλο του, Χοσέ Ριτσάρντ Γκαγιέγκο, να "δει" το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ζιρόνα έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Πολύ δυνατές εικόνες και στιγμές από το Camp Nou.

Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ζιρόνα έγινε viral στο διαδίκτυο εδώ και λίγη ώρα. Όχι για όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του Camp Nou, αλλά λόγω του video που διέρρευσε με πρωταγωνιστές έναν τυφλό και κουφό οπαδό των "μπλαουγκράνα" από την Κολομβία και έναν φίλο του.

Ο Χοσέ Ριτσάρντ Γκαγιέγκο μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να δει τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, πλην όμως βρέθηκε στις εξέδρες του θρυλικού γηπέδου και με τη βοήθεια του φίλου του, Θέσαρ Ντάτσα, μπόρεσε να αντιληφθεί πλήρως όσα γίνονταν στο χόρτο. Ένας ξύλινος πίνακας και η καθοδήγηση του φίλου του αρκούσαν για να τον κάνουν να... αντιληφθεί τι έκαναν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, οι οποίοι διέλυσαν τη Ζιρόνα με 6-1.