Τρομακτικό ατύχημα σε τσίρκο στη Γουατεμάλα, τίγρεις έκοψαν τα χέρια του φροντιστή τους - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Τρομακτικό ατύχημα σε τσίρκο στη Γουατεμάλα, τίγρεις έκοψαν τα χέρια του φροντιστή τους

Τρομακτική επίθεση από τίγρεις, που του στοίχισε τα χέρια του, δέχθηκε ένας εργαζόμενος σε τσίρκο, στη Γουατεμάλα. Τα μεγάλα αιλουροειδή του έκοψαν τα χέρια την ώρα που τα τάιζε, στο αυτοσχέδιο κλουβί τους.

Ο Σιπριάνο Αλβάρεζ υπέστη ακρωτηριασμό των άνω άκρων του καθώς, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της χώρας, τα είχε βάλει πολύ βαθιά μέσα στο κλουβί.

Οι ντόπιοι έσπευσαν να σώσουν τον 55χρονο πετώντας πέτρες και χτυπώντας τις τίγρεις με ξύλα, κι ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση. Ωστόσο οι τίγρεις είχαν φάει τα χέρια του κι έτσι δεν τέθηκε θέμα επανακόλλησής τους.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 55χρονος είχε συμφωνήσει να αναλάβει τη φροντίδα των 13 μεγάλων αιλουροειδών πριν δύο μήνες, προκειμένου να μπορέσει να θρέψει την οικογένειά του.

Ο γιος του είπε πως συνήθως χρησιμοποιούσε μεταλλικές ράβδους για να απομακρύνει τα πιάτα, στα οποία τους έβαζε φαγητό και νερό. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, του είχε δοθεί η οδηγία να ταΐζει τις τίγρεις δύο συνεχόμενες ημέρες και την τρίτη να τις αφήνει νηστικές.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως 13 μεγάλα αιλουροειδή, ένα λάμα και μία καμήλα κρατούνταν σε κλουβιά στη συγκεκριμένη περιοχή και πως το τσίρκο ήταν εκεί προσωρινά, μέχρι τη μετακίνησή του σε πιο κατάλληλη περιοχή στο Μπελίζ.

Οι ιδιοκτήτες των ζώων, όπως αναφέρεται, συμφώνησαν να πληρώσουν τα ιατρικά έξοδα του Σιπριάνο.

Πηγή: newsbeast