Σοκάρει ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων: Να πυροβολείτε τις αντάρτισσες στα γεννητικά τους όργανα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Σοκάρει ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων: Να πυροβολείτε τις αντάρτισσες στα γεννητικά τους όργανα

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε είπε την περασμένη εβδομάδα στους στρατιώτες να πυροβολούν τις αντάρτισσες στα γεννητικά όργανα τους, και είναι η τελευταία σε μια σειρά βίαιων, μισογυνιστικών παρατηρήσεων.

Σύμφωνα με τη Washington Post, ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε απευθυνόμενος σε μια ομάδα πρώην κομμουνιστών ανταρτών στις 7 Φεβρουαρίου, φάνηκε να ενθαρρύνει τις ένοπλες δυνάμεις των Φιλιππίνων (AFP) να στοχεύουν τις γυναίκες σε συγκεκριμένο σημείο.

«Υπάρχουν γυναίκες που παίρνουν τα όπλα εναντίον μας»διερωτήθηκε ο Φιλιππινέζος πρόεδρος για να λάβει καταφατική απάντηση από έναν σύμβουλό του. «Πείτε στους στρατιώτες ότι έχουν μια νέα εντολή από εμένα. Μην τις σκοτώνετε, πυροβολήστε τις στον κόλπο τους. Έτσι κι αλλιώς αν δεν έχουν αιδοία, θα είναι άχρηστες», φέρεται να είπε ο Ντουτέρτε.

Το Γραφείο Προεδρικών Επικοινωνιών συμπεριέλαβε το σχόλιο στο επίσημο αντίγραφο από την εκδήλωση, αλλά αντικατέστησε τη λέξη "κόλπος" με μια παύλα.

Πηγή: Washington Post