Απογοήτευση και παράπονα για τους παίκτες στον Ολυμπιακό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Απογοήτευση και παράπονα για τους παίκτες στον Ολυμπιακό

Απογοήτευση και παράπονα για τους παίκτες στον ΟλυμπιακόΠαράπονα από την απόδοση πολλών παικτών έχουν στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να είναι αναγκασμένοι να ανασυνταχθούν άμεσα με στόχο το πρωτάθλημα. Σήμερα η εκδίκαση για τα επεισόδια στο ντέρμπι.
Κατώτερη των περιστάσεων ήταν η απόδοση του Ολυμπιακού και στον χθεσινό επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της ομάδας από τη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση.

Όπως γράφει η Live Sport, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ήθελαν να σταθούν περισσότερα στα παράπονα που εξέφρασαν στο πρώτο ημίχρονο για κακή διαιτησία του Γιώργου Κομίνη, καθώς περίμεναν να είχε αποβάλει τον Βράνιες από το 25’ (για τράβηγμα στον Ανσαριφάρντ και κεφαλοκλείδωμα του Μάριν), αλλά η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που περίμεναν σε ένα τέτοιο παιχνίδι και είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν δεδομένα παράπονα από την απόδοση πολλών παικτών, οι οποίοι παρότι ακριβοπληρωμένοι και σίγουρα πιο καλά από εκείνους της ΑΕΚ- δεν κατάφεραν σε τέσσερις αγώνες να κερδίσουν την «Ένωση» και να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας.


Πλέον οι Πειραιώτες καλούνται να ανασυνταχθούν και να συγκεντρωθούν στο «αύριο», το οποίο δεν είναι άλλο από τη μάχη που πρέπει να δώσουν για να κάνουν την ανατροπή και να κατακτήσουν το 8ο σερί πρωτάθλημα και 45ο στην ιστορία του συλλόγου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ, η οποία θεωρείται κομβικής σημασίας και μπορεί να επηρεάσει άμεσα και το αγωνιστικό κομμάτι.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών, ενώ δεν μπορούν να γνωρίζουν πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί σε μία τέτοια περίπτωση.

Άλλωστε, ακολουθεί ο αγώνας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και είναι εύλογη η ανησυχία για τυχόν νέα επεισόδια που θα φέρουν σε ακόμα δυσκολότερη θέση την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. sport-fm.gr