Βαρύ πένθος για γνωστό ηθοποιό - Πέθανε ο μόλις 2,5 ετών γιος του - Το σπαρακτικό του μήνυμα στο Facebook - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Βαρύ πένθος για γνωστό ηθοποιό - Πέθανε ο μόλις 2,5 ετών γιος του - Το σπαρακτικό του μήνυμα στο Facebook

Ο ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μια τόσο προσωπική και τραγική στιγμή για εκείνον και την οικογένειά του. Έχασε τον μόλις 2,5 ετών γιο του τον Ιανουάριο, μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε με έναν όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Rob Dilaney μίλησε ανοιχτά τόσο για το πότε η ασθένεια χτύπησε την πόρτα στον γιο του όσο και για το τι κάνανε όλο αυτό το διάστημα για να το ξεπεράσουν.

Ο ηθοποιός, δημοσίευσε τα νέα το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου με ανάρτησή του στο facebook.

«Έχω άσχημα νέα. Ο 2,5 ετών γιος μου Henry, απεβίωσε. Ο Henry είχε διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο το 2016, αμέσως μετά τα πρώτα του γενέθλια, κάνοντας εμετούς τον έναν μετά τον άλλο και χάνοντας αρκετό βάρος. Χειρουργήθηκε για να αφαιρεθεί ο όγκος και έκανε αρκετές θεραπείες το 2017. Ο καρκίνος, όμως, επέστρεψε το περασμένο φθινόπωρο και πέθανε τον Ιανουάριο. Η σύζυγός μου, τα μεγαλύτερα αδέρφια του Henry και εγώ, είμαστε καταρρακωμένοι. O Henry ήταν η ευτυχία μας. Ήταν έξυπνος, αστείος και είχαμε τόσες όμορφες περιπέτειες μαζί, ειδικά όταν επιστρέψαμε στο σπίτι μετά από 15 μήνες στα νοσοκομεία. Αυτός ο όγκος και το χειρουργείο τον άφησαν με αρκετές σωματικές αναπηρίες, αλλά αμέσως έμαθε τη νοηματική γλώσσα. Η αγάπη του για τη ζωή ήταν προφανής. Είμαι έκπληκτος από την έμπρακτη αγάπη της μαμάς του Henry και των αδελφών του. Είναι ο λόγος που προσπαθώ να μην τρελαθώ από τη θλίψη. Δεν θέλω να χάσω την όμορφη ζωή τους.

Οι νοσηλευτές και οι γιατροί του NHS και οι φροντιστές που είχαμε στο σπίτι και όλοι όσοι βοήθησαν την οικογένειά μας να επιβιώσει από την ασθένεια του Henry θα είναι οι ήρωές μου μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω.

Τέλος, σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου σχετικά με αυτό το ζήτημα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο που δεν έχω πει εδώ.

Σ' ευχαριστώ, όμορφε Henry, για τον χρόνο που πέρασες μαζί μας όσο έζησες. Μας λείπεις πάρα πολύ!»