Ηλικιωμένος ξέχασε 10.000 ευρώ σε λεωφορείο - Δείτε τι συνέβη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ηλικιωμένος ξέχασε 10.000 ευρώ σε λεωφορείο - Δείτε τι συνέβη

Και όμως υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και εντιμότητα στο νησί μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, ηλικιωμένος επιβάτης λεωφορείου απόσυρε τις οικονομίες του από τράπεζα και χρησιμοποίησε το λεωφορείο στη συνέχεια. 

Αφού κατέβηκε στη στάση του Γενικού Νοσοκομείου το τσαντάκι με τις 10.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του ξέπεσε στο κάθισμα του λεωφορείου.

Ο 54χρονος οδηγός του ΟΣΕΛ, Κώστας Τάνος το αντιλήφθηκε μόλις ολοκλήρωσε το δρομολόγιο του. Άνοιξε το τσαντάκι και είδε ότι μέσα υπήρχαν πολλά χαρτονομίσματα και και χαρτιά τράπεζας.

Ο κ. Τάνος θυμήθηκε ότι ένας ηλικιωμένος επιβάτης κρατούσε ένα τέτοιο τσαντάκι και μαζί με τον υπεύθυνο δρομολογητή των διαδρομών αποφάσισαν να πάνε στην Αστυνομία και να παραδώσουν την τσαντούλα. Στην πορεία όμως έξω από το Γενικό Νοσοκομείο πρόσεξε έναν ηλικιωμένο που έμοιαζε με τον επιβάτη που θυμόταν ο οδηγός του λεωφορείου.

Σταμάτησε, τον συνάντησε και μετά από μια σύντομη ανάκριση διαπίστωσε ότι ήταν αυτός που έχασε το τσαντάκι με τις 10000 ευρώ. Προς στιγμή ο ηλικιωμένος δεν είχε αντιληφθεί ότι έχασε τις οικονομίες του όμως στη συνέχεια κατάλαβε τι έγινε.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο ηλικιωμένος συγκινήθηκε από την πράξη ανθρωπιάς του οδηγού και του πρότεινε σημαντική χρηματική αμοιβή όμως δεν την αποδέχτηκε και το θέμα έκλεισε με μια χειραψία! Πηγή: newsbomb