Πύργος: Ο απίθανος λόγος που αυτό το ασθενοφόρο τραβάει χειρόφρενο – Σκηνές απείρου κάλλους στα ενδότερα (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Πύργος: Ο απίθανος λόγος που αυτό το ασθενοφόρο τραβάει χειρόφρενο – Σκηνές απείρου κάλλους στα ενδότερα (video)

Το ασθενοφόρο ξεκίνησε για το νοσοκομείο αλλά λίγη ώρα μετά αναγκάστηκε να σταματησει. Τα όσα συνέβησαν προκαλούν συζητήσεις...

Τη συνδρομή της αστυνομίας χρειάστηκαν χθες το βράδυ οι διασώστες του ΕΚΑΒ Πύργου, προκειμένου να γίνει απρόσκοπτα η διακομιδή ενός ασθενούς από την περιοχή της Μυρτιάς στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, ο οποίος αποδείχθηκε υπερβολικά ζωηρός και επιθετικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και αντιδρούσε επιθετικά με ύβρεις προς τους διασώστες, χτυπώντας το εσωτερικό του ασθενοφόρου, παρά τις προσπάθειες  με συνέπεια οι διασώστες να μην μπορούν να εκτελέσουν το δρομολόγιο και να σταματήσουν κοντά στη διασταύρωση Βουνάργου, ζητώντας από το κέντρο να ειδοποιήσει άμεσα την Αστυνομία για να βοηθήσει.

Τελικά, με τη συνδρομή της Αστυνομίας, ο διακομιζόμενος συνετίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Η επεισοδιακή διακομιδή στον Πύργο
Όπως τόνισε στην εφημερίδα «Πατρίς» διασώστης του ΕΚΑΒ, όλοι οι συνάδελφοί του, έρχονται  σχεδόν καθημερινά αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά, με συνέπεια να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα, ζητώντας από την πολιτεία να νομοθετήσει την ελάχιστη δυνατή προστασία του προσωπικού.

«Δεν γίνεται να καλούν για όλα το ΕΚΑΒ και να μη μας επιτρέπουν να κάνουμε τη δουλειά για την οποία είμαστε προορισμένοι, δηλαδή τα έκτακτα συμβάντα. Για παράδειγμα, στα περιστατικά μέθης στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες καλείται η αστυνομία διότι παραβιάζεται η νομοθεσία. Εδώ πάει πάντα το ΕΚΑΒ και συχνά πυκνά αδυνατεί να ανταποκριθεί, με αποτέλεσμα ο διασώστης να κινδυνεύει να γίνει νοσηλευόμενος από πιθανή βίαιη επίθεση».

Πηγή: patrisnews.com