Πήρε υπερβολική δόση βιάγκρα και βγήκε γυμνός στο αεροδρόμιο! (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Πήρε υπερβολική δόση βιάγκρα και βγήκε γυμνός στο αεροδρόμιο! (video)

Ένας Αμερικανός τουρίστας συνελήφθη στην Ταϊλάνδη αφού έβγαλε τα ρούχα του στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, περπατούσε μέσα στον κόσμο και πέταξε τα περιττώματά του στο προσωπικό, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Steve Cho, ένας 27χρονος από τη Νέα Υόρκη, ισχυρίστηκε ότι είχε πάρει υπερβολική δόση βιάγκρα (Viagra) και απέδωσε εκεί την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του.

Τον Cho σταμάτησαν έξι φρουροί ασφαλείας στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου, αφού εκείνος άρχισε να συμπεριφέρεται σαν τρελός. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε ψυχιατρική αξιολόγηση μετά τη σύλληψή του. Το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερες παρακολούθησης στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

Ο Cho ήταν στην αναμονή για επιβίβαση σε μια πτήση προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Incheon της Νότιας Κορέας, όταν άρχισε να φωνάζει χωρίς συνοχή στις κουβέντες του και να περπατάει παντού γυμνός, ενώ έκανε και μικροζημιές στα καταστήματα του αεροδρομίου.

Τι ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες

“Οι αξιωματικοί τον έφεραν στο διάδρομο στη βόρεια πλευρά του τερματικού σταθμού για να αποφύγουν άλλους επιβάτες και κατάφεραν να τον ηρεμήσουν στο τουριστικό κέντρο στον πρώτο όροφο”, ανέφερε υπεύθυνος του αεροδρομίου. Όταν ανέκτησε την ψυχραιμία του, παραδέχτηκε ότι πήρε πάρα πολλά χάπια βιάγκρα και έχασε τη συνείδησή του, αποδέχτηκε πλήρως την ευθύνη να αποζημιώσει για τυχόν ζημιές που προκάλεσε και το ταξίδι του στο Incheon ακυρώθηκε και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Saku για περαιτέρω έρευνα.

Ένας μάρτυρας δήλωσε: “Αυτό ήταν το πιο τρομακτικό και πιο αηδιαστικό πράγμα που έχω δει ποτέ σε αεροδρόμιο. Έμεινα μακριά από τον άνθρωπο σε περίπτωση που θα έκανε επίθεση σε κανέναν... Το προσωπικό του αεροδρομίου προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Μιλούσαν μαζί του, αλλά τους αγνόησε. Ήταν πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά οι άνθρωποι του αεροδρομίου έκαναν καλή δουλειά για να τον ελέγξουν”.

Πηγή: iatropedia.gr