Στυλίδα: Πανικός σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ μετά την κλήρωση του Τζόκερ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Στυλίδα: Πανικός σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ μετά την κλήρωση του Τζόκερ

Στυλίδα: Πανικός σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ μετά την κλήρωση του Τζόκερ Σκηνές πανικού μέσα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Στυλίδα, λίγο μετά την κλήρωση του Τζόκερ.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (08/01/2018) στην Αστυνομία μετά από αιματηρή επίθεση σε ιδιοκτήτες πρακτορείου ΟΠΑΠ. 
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, νεαρός Αλβανός επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη και την ηλικιωμένη μητέρα του και κατάφερε να αρπάξει τις εισπράξεις από το ταμείο.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος δράστης, προσποιούμενος τον πελάτη, παρέμεινε ως αργά στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται στη Στυλίδα πλησίον μάλιστα του Αστυνομικού Τμήματος. Όταν έμεινε με τους ιδιοκτήτες, τους επιτέθηκε για να τους πάρει τις εισπράξεις.

Ο νεαρός επιτέθηκε χτυπώντας με δύναμη στο κεφάλι τον 55χρονο ιδιοκτήτη, ενώ απώθησε βίαια και την ηλικιωμένη μητέρα του ιδιοκτήτη που βρισκόταν επίσης στο πρακτορείο. Αρπάζοντας όσα χρήματα πρόλαβε βγήκε από το κατάστημα και προσπάθησε να εξαφανιστεί, πλην όμως οι φωνές του τραυματισμένου ιδιοκτήτη κινητοποίησαν τους περαστικούς που έπιασαν και ακινητοποίησαν το δράστη.

Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν το δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας για την παροχή πρώτων βοηθειών. newsbomb.gr